Τι συμβαίνει με τους τραυματίες του ΟΦΗ: Θετικά νέα για Τσιλιανίδη

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Θετικά νέα για Τσιλιανίδη, πότε επιστρέφουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Η διακοπή του πρωταθλήματος με αφορμή το Μουντιάλ του Κατάρ αποτελεί μία καλή ευκαιρία για τους ανθρώπους του ΟΦΗ να δουλέψουν σε τομείς που συγκεκριμένοι παίκτες ήθελαν βελτίωση. Οι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμού κάποιες μέρες κάνουν αποφόρτιση στο ΒΑΚ, ενώ κάποιες μέρες ουσιαστικά δουλεύουν ατομικά προκειμένου να είναι έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια.

Ο Γκερέρο βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής, καθώς έχει αρχίσει να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Συμμετείχε σε μέρος της χθεσινής (05/12) προπόνησης, δουλεύει στην φυσική του κατάσταση και σταδιακά θα επιστρέψει στο φουλ πρόγραμμα.

Όσον αφορά τον Φιορίν Ντουρμισάι, οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό του έχουν αρχίσει να υποχωρούν και από την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να μπει στο πρόγραμμα προπόνησης. Ο Χουάν Νέιρα κάνει αποφόρτιση για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο η γάμπα του από τις προπονήσεις. Η γάμπα του συνήθως τον ταλαιπωρεί και αναμένεται έως τα μέσα του μήνα να έχει επιστρέψει.

Ο Γιαννούλης έχει κάνει νέο υπέρηχο για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, φάνηκε ότι υπάρχει βελτίωση και μέσα στο επόμενο 15νθήμερο θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο νεαρός επιθετικός του ΟΦΗ, Γιάννης Θεοδοσουλάκης ταλαιπωρείται από λεμφαδεινίτιδα, αφού πέρυσι έμεινε πολύ καιρό εκτός δράσης λόγω της προετοιμασίας για τις εξετάσεις και χρειάζεται ειδική διαχείριση για να μην του παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

Θετικά νέα για τον Κοσμά Τσιλιανίδη, που μπήκε στο γήπεδο και άρχισε να κάνει ασκήσεις με την μπάλα, όπως επίσης και φυσικής κατάστασης. Έως το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Τέλος, Περέα και Τοράρινσον κάνουν αποφόρτιση και η κατάστασή τους εκτιμάται καθημερινά από τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook