Αποθέωση Μπαλογιάννη από Νταμπράουσκας – “Σφίγγα” για τις μεταγραφές

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έπλεξε το εγκώμιο του Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη στην συνέντευξη τύπου ενώ απέφυγε να πει οτιδήποτε για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάλντας Νταμπράουσκας

Ένα σχόλιο για το φιλικό με την Άντερλεχτ: “Ήταν ένα παιχνίδι που το χρειαζόμασταν. Ειδικά οι παίκτες που δεν είχαν παίξει στα τελευταία πέντε έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος. Και φυσικά για να δούμε σε πραγματικό χρόνο πως δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ως προπονητής μ’ αρέσει να παίζουμε φιλικά παιχνίδια απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Και σήμερα ο αντίπαλος μας και φιλοξενούμενος μας, η Άντερλεχτ που είναι κάτι πολύ ωραίο για τον ΟΦΗ και την Κρήτη. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο γιατί ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και έπρεπε να βρούμε κάποιους τρόπους για να επιτεθούμε με αντεπιθέσεις και όχι με παιχνίδι κατοχής. Την ίδια στιγμή σε κάποια παιχνίδια πρέπει να είμαστε για 90 λεπτά σε πολύ καλή κατάσταση και να παίζουμε κλειστά κατά την διάρκεια τους. Έπρεπε να αμυνθούμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν είναι αυτό που θέλουμε να παίζουμε”.

Για την χειμερινή προετοιμασία του ΟΦΗ: “Είναι αναγκαία για τους παίκτες γιατί πρέπει να βρούμε την ευκαιρία να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε περισσότερο ώστε να εξελιχθούμε. Ο πρώτος ανταγωνιστικός στόχος είναι να είναι οι παίκτες μας υγιείς και να βγαίνουν πιο υγιείς από κάθε προπόνηση, κάποιοι είδατε πως δεν ήταν διαθέσιμοι για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Όλοι μας στο τεχνικό σταφ, το ιατρικό τιμ, προσπαθούμε να εξελίξουμε τους παίκτες μας και προτεραιότητα μας είναι οι επιστροφές.

Για την χρησιμοποίηση του Μπαλογιάννη στην μεσαία γραμμή: Ο Μπαλογιάννης είναι ένας παίκτης που μπορεί να γίνει πολυθεσίτης και δουλεύει πολύ σκληρά και δείχνει μεγάλη ποιότητα στις προπονήσεις. Δοκιμάζουμε κάποια πράγματα στα φιλικά. Στα πρώτα 15 – 20 λεπτά επιλέξαμε τους Τζου, Ντίκο να πρεσάρουν τους αντίπαλους κεντρικούς αμυντικούς. Γνωρίζουμε ότι η Άντερλεχτ ήταν πολύ δυνατή στην μεσαία γραμμή και την υπερφορτώνουν και ο ρόλος του Μπαλογιάννη ήταν όταν ήμασταν στην επίθεση να βγαίνει ως δεύτερος επιθετικός και να παίζει ως “ψευτοεννιάρι” και να παίζει επιθετικά. Σε μια από τις πρώτες αντεπιθέσεις πέτυχε το γκολ του ΟΦΗ και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα έδειξε ποιότητα και κατανόηση του παιχνιδιού. Παίζοντας ως “ψευτοεννιάρι” και “ψευτοδεκάρι”, κάποια στιγμή πέρασε ως οκτάρι, αριστερός μπακ και πραγματικά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που να μπορούν να κάνουν και πρέπει να του δοθούν συγχαρητήρια”.

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ: “Θα μιλήσουμε για μεταγραφές, όταν θα έχουμε νέα για μεταγραφές. Όπως είπα μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αυτό είναι μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλίξη. Δουλεύουμε και επεξαργαζόμαστε τους παίκτες που έχουμε στην λίστα μας, είναι κάτι που μαζί με τα στοιχεία που συλλέγουμε και αναλύουμε τι είναι αυτό που θέλουμε και χρειαζόμαστε. Θα μιλήσουμε για μεταγραφές μόνο όταν γίνει κάτι συγκεκριμένο για τις μεταγραφές”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook