Επιστροφή στην δράση και ξεμούδιασμα κόντρα στην Άντερλεχτ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ παρουσιάζοντας καλά δείγματα γραφής κατά διαστήματα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Άντερλεχτ στο πρώτο φιλικό της χειμερινής προετοιμασίας του.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δοκίμασε το 3-5-2 με τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα την τριάδα των στόπερ αποτελούσαν οι Γιοχού, Βούρος, Πασαλίδης, στα δύο άκρα έπαιξαν οι Λάρσον, Μαρινάκης, στην μεσαία γραμμή οι Ντιουσέ, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης με τους Ντίκο, Τζου ν’ αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Οι Βέλγοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Ράμαν να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Μανδάς. Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο η Άντερλεχτ είχε την κατοχή της μπάλας με τον ΟΦΗ να επιχειρεί να επιτεθεί από τα άκρα της επίθεσης με τον Λάρσον να παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες και στην πρώτη οργανωμένη προσπάθεια του κατάφερε να σκοράρει. Ο Λάρσον έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα δεξιά, έκανε το σουτ με τον Βερμπρούγκεν να αποκρούει και στην επαναφορά ο Μπαλογιάννης με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια, ΟΦΗ και Άντερλεχτ έδειξαν ότι αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως φιλικό προετοιμασίας σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε σχεδόν καθόλου ρυθμό και τους παίκτες του Νταμπράουσκας να μην μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί όπως και οι Βέλγοι που δεν δημιούργησαν κάποια σημαντική ευκαιρία.

Η Άντερλεχτ ισοφάρισε λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν μετά από ωραίο συνδυασμό ο Ράμαν βγήκε απέναντι στον Στίβενς και με άψογη έκτελεση έκανε το 1-1 για τους Βέλγους. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες επηρεάστηκαν από τις μαζεμένες αλλαγές με τον ΟΦΗ να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία όταν στο 71′ ο Μαρινάκης βγήκε σε θέση τετ α τετ όμως το πλασέ που έκανε έδιωξε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Μπείτε στο Live του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook