Ιστορικό φιλικό για τον ΟΦΗ κόντρα στην Άντερλεχτ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ στο «Γεντί Κουλέ» σήμερα στις 19:00 (Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule), σε ένα ιστορικό φιλικό στο πλαίσιο του πρώτου Cretan Training Camp.

Ο ΟΦΗ έχει γίνει η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που φιλοξενεί σύλλογο από το εξωτερικό για την προετοιμασία του και σήμερα στις 19:00 αντιμετωπίζει την Βελγική Άντερλεχτ, μία από τους μεγαλύτερες ομάδες της χώρας στο πλαίσιο του πρώτου Cretan Training Camp.

Οι Βέλγοι πραγματοποιούν την χειμερινή τους μίνι προετοιμασία στο ανακαινισμένο ΒΑΚ με αφορμή τη διακοπή για το Μουντιάλ και θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια, ένα σήμερα με τον ΟΦΗ και ένα την ερχόμενη Τρίτη με τον Παναιτωλικό, ξανά στο Ηράκλειο.  Ο νέος προπονητής της Άντερχλεχτ, Μπράιαν Ρίμερ βρίσκεται στο Ηράκλειο με τον πρόεδρο της ομάδας, αλλά πιθανότατα υπηρεσιακός τεχνικός θα κάτσει στον πάγκο της στο σημερινό φιλικό.

Στην αποστολή του ΟΦΗ: Μανδά, Stevens, Larsson, Μαρινάκη, Μπαλογιάννη, Yohou, Βούρο, Διαμαντή, Πασαλίδη, Samer Al Mohaimed, Mellado, Diousse, Στάικο, Μπουζούκη, Dju, Αποστολάκη, Kamau, Dicko, Bifouma, Fallatah.

Η αποστολή της Άντερλεχτ: Ishaq Abdulrazaq, Anouar Ait El Hadj, Francis Amuzu, Nilson Angulo, Kristian Arnstad, Majeed Ashimeru, Ethan Butera, Colin Coosemans, Hannes Delcroix, Amadou Diawara, Julien Duranville, Fábio Silva, Marco Kana, Théo Leoni, Amir Murillo, Lucas Lissens, Benito Raman, Lior Refaelov, Noah Sadiki, Mario Stroeykens, Adrien Trebel, Hendrik Van Crombrugge, Timon Vanhoutte, Bart Verbruggen, Yari Verschaeren.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook