Ο ΗΡΩΑΣ Επασί χάρισε μια νίκη – έπος του Καμερούν επί της Βραζιλίας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας ήταν ασταμάτητος μπροστά από την εστία του, είπε όχι σε κάθε προσπάθεια των Βραζιλιάνων για να του βάλουν γκολ και στις καθυστερήσεις ο Αμπουμπακάρ με καρφωτή κεφαλιά χάρισε τη νίκη με 1-0 που πανηγυρίστηκε από τους Αφρικανούς σαν να έδωσε την πρόκριση.

Το Καμερούν πέτυχε μια ιστορική νίκη επί της Βραζιλίας με γκολ του Αμπουμπακάρ στο 94ο λεπτό ωστόσο για να έρθει η νίκη των Αφρικάνων, έπρεπε ο Ντέιβις Επασί να χριστεί MVP και απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα!

Ο πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Καμερούν αφού οι Βραζιλιάνοι μάταια προσπαθούσαν να παραβιάστουν την εστία του με με τον 30χρονο να λέει όχι σε κάθε προσπάθεια της “Σελεσάο”.

Τελικά οι Ελβετοί ήταν εκείνοι που προκρίθηκαν ως δεύτεροι πίσω από την Βραζιλία μετά τη νίκη τους επί της Σερβίας με 3-2.

Καμερούν (Ριγκομπέρ Σονγκ): Επασί, Φάι, Τολό, Γου, Εμποσέ, Ενγκαμαλέου (85′ Μπεκέλι), Ανγκισά, Κούντε (68′ Εντσάμ), Αμπουμπακάρ, Τσούπο-Μοτίνγκ, Εμπεούμο (64′ Εκαμπί).

Βραζιλία (Τίτε): Έντερσον, Ντάνι Άλβες, Μιλιτάο, Μπρέμερ, Τέλες (55′ Μαρκίνιος), Φαμπίνιο, Φρεντ (55′ Γκιμαράες), Ροντρίγκο (55′ Ριμπέιρο), Μαρτινέλι, Ζεσούς (64′ Πέδρο), Άντονι (79′ Ραφίνια).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook