“Πεντάστερος” ο αγωνιστικός χώρος του “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον ΟΦΗ επιθυμώντας την πλήρη αναβάθμιση των εγκαταστάσεων αποδείχθηκε μέσα και από την έρευνα που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Superleague για τους αγωνιστικούς χώρους.

Στο διεθνές συνέδριο που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες όπου και βρέθηκαν, από πλευράς ΟΦΗ, οι Ηλίας Πουρσανίδης και Παύλος Αδάμος, παρουσιάστηκαν και τα αποτελέσματα της έρευνας που αφορούσε όλα τα γήπεδα της Superleague.

Η βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του “Γεντί Κουλέ” είναι ραγδαία τα τελευταία χρόνια και όπως μπορείτε να δείτε καισ το παρακάτω γράφημα που παρουσιάστηκε από την Grassform, το γήπεδο του ΟΦΗ διαθέτει πλέον χορτάρι πέντε αστέρων. Μάλιστα έγινε μια συνολική αποτίμηση του ελέγχου από τον περασμένο Μάη μέχρι και τώρα όπου είναι εντυπωσιακή η αύξηση της ποιότητας του αγωνιστικού χώρου του “Γεντί Κουλέ”.

Τον περασμένο Μάη όταν και έφτανε στο τέλος η χρονιά, ο αγωνιστικός χώρος ήταν βεβαίως καταπονημένος παίρνοντας δύο αστέρια. Μέσα από τις καλοκαιρινές εργασίες, ανέβηκε τον Σεπτέμβρη στα 5 αστέρια (μοναδικό μαζί με Κλεάνθης Βικελίδης, Καραϊσκάκη) και πλέον βρίσκεται στα 4 αποτελώντας έναν από τους τρεις κορυφαίους του ελληνικού πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook