Ο ΟΦΗ γίνεται η πρώτη ομάδα που φιλοξενεί σύλλογο του εξωτερικού για προετοιμασία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η έναρξη της προετοιμασίας της Άντερλεχτ, από το πρωί της Πέμπτης, σηματοδοτεί και ένα πολύ σημαντικό γεγονός που τα κέρδη του είναι πολλαπλά όχι μόνο για τον ΟΦΗ αλλά και για την τοπική κοινωνία.

Η παρουσία της μεγαλύτερης ομάδας του Βελγίου στο Ηράκλειο δεν είναι σημαντική λόγω της βαρύτητας του ονόματος της Άντερλεχτ αλλά και για έναν ακόμα σημαντικό λόγο. Ο ΟΦΗ κάνει πράξη το σύνθημα για “χειμερινό τουρισμό” αφού γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που φέρνει άλλη από το εξωτερικό, στην Ελλάδα, προκειμένου να πραγματοποιήσει την χειμερινή της προετοιμασία. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα γιατί είναι διαφορετικό να έρχεται μια ομάδα από το εξωτερικό για να κάνει την προετοιμασία της και εντελώς διαφορετικό γεγονός να την φέρνει ένας ελληνικός σύλλογος.

Κάτι που εξαρχής είχαν θέσει στόχο στον ΟΦΗ και ήταν απολύτως εναρμονισμένος με την πρόθεση και την επιθυμία του Μιχάλη Μπούση και της ΠΑΕ να μετατραπεί το ΒΑΚ σε ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο που θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει έναν ευρωπαϊκό σύλλογο.

Η έλευση της Άντερλεχτ δεν αποτελεί διαφήμιση μόνο για τον ΟΦΗ αλλά και για το Ηράκλειο και την Κρήτη. Είναι μια τεράστια προβολή για την τοπική κοινωνία και τον ΟΦΗ που πλέον βάζει το όνομα του σε ένα διαφορετικό στάτους από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook