Χωρίς τους Μουντιαλικούς αλλά με τον πρόεδρο της έρχεται στο Ηράκλειο η Άντερλεχτ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι Βέλγοι ανακοίνωσαν τους παίκτες που αποτελούν την αποστολή για την χειμερινή προετοιμασία τους όπου από αυτήν λείπουν τρεις παίκτες που είναι στο Κατάρ και δύο που δεν υπολογίζονται.

Συγκεκριμένα στην αποστολή που ανακοινώθηκε από την Άντερλεχτ, απουσιάζουν όπως αναμενόταν τα ονόματα των Γιαν Βερτόνγκεν, Ζένο Ντεμπάστ και Μούσα Εντιαγιέ που βρίσκονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (οι δύο πρώτοι με το Βέλγιο και ο τελευταίος με την Σενεγάλη) καθώς και οι δύο κομμένοι Σεμπαστιάνο Εσπόζιτο και Γουέσλι Χόεντ.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση και όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Βελγίου, πως αρχηγός της αποστολής της Άντερλεχτ θα είναι ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου Βούτερ Βαντενχάουτ. Το κλίμα στις τάξεις της Άντερλεχτ δεν είναι καθόλου καλό καθώς φέτος πραγματοποιεί μια πολύ κακή πορεία με αποτέλεσμα να είναι 11η στο πρωτάθλημα ενώ βρίσκονται εν αναμονή της άφιξης του νέου προπονητή καθώς θα έρθει στην Κρήτη με τον υπηρεσιακό Ρόμπιν Βέλντμαν.

Στην αποστολή της Άντερλεχτ βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Ishaq Abdulrazaq, Anouar Ait El Hadj, Francis Amuzu, Nilson Angulo, Kristian Arnstad, Majeed Ashimeru, Ethan Butera, Colin Coosemans, Hannes Delcroix, Amadou Diawara, Julien Duranville, Fábio Silva, Marco Kana, Théo Leoni, Amir Murillo, Lucas Lissens, Benito Raman, Lior Refaelov, Noah Sadiki, Mario Stroeykens, Adrien Trebel, Hendrik Van Crombrugge, Timon Vanhoutte, Bart Verbruggen, Yari Verschaeren.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook