Η διαχείριση του Νέιρα δείχνει 100% προσήλωση για Ατρόμητο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χουάν Νέιρα θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα διαχείρισης που έχει αποφασιστεί και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός μαέστρος που με μόλις τρεις εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, έχει καταφέρει να πετύχει δύο γκολ και βέβαια δεν χρειάζεται να φτάσουμε στις 25 Νοεμβρίου για να αντιληφθούμε την επίδραση που έχει ο Νέιρα στο παιχνίδι του ΟΦΗ.

Κατά την διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας του ΟΦΗ θεωρείται σίγουρο πως ο Αργεντινός αναμένεται ν’ ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και σκοπός του ιατρικού team είναι να γίνει διαχείριση. Ο Αργεντινός έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες και σκοπός και στόχος είναι να είναι πανέτοιμος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Η παρουσία του Χουάν Νέιρα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο θεωρείται δεδομένη, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και ο ίδιος έδειξε πως δεν χρειάζεται ούτε λεπτά συμμετοχής σε κάποιο φιλικό για να βρει ρυθμό και δεν αποκλείεται να προστατευτεί και να μην αγωνιστεί σε κάποιο από αυτά που πρόκειται να δώσει ο ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook