ΟΦΗ: Πάει για τρεις μεταγραφές σε κέντρο και επίθεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει την μεταγραφική του αναζήτηση και πέραν των θέσεων του φορ και του εξτρέμ έχει βγει στην αγορά και για κεντρικό χαφ.

Μετά το ρεπό εννέα ημερών το ΒΑΚ γέμισε ξανά με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις αλλά κυρίως μπαίνει σε εφαρμογή το πλάνο υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού του ΟΦΗ ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Όπως είχε γράψει το Gentikoule πριν από λίγες ημέρες, είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ θα πάει για φορ και εξτρέμ – εκεί όπου υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη για την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ ωστόσο θεωρείται ειλημμένη απόφαση ότι η ομάδα θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ που θα έχει περισσότερο ανασταλτικά καθήκοντα και όχι τόσο δημιουργικά, εκεί όπου υπάρχουν οι Τοράλ και Νέιρα.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θεωρεί πως η ομάδα χρειάζεται να αποκτήσει έναν κεντρικό χαφ που να δίνει έξτρα πίεση στον αντίπαλο, να έχει την ικανότητα να προωθεί το παιχνίδι στο επιθετικό τρίτο του αντιπάλου και παράλληλα να έχει ικανότητες στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook