Στην επίθεση η μεταγραφική προτεραιότητα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Φορ και εξτρέμ είναι οι προτεραιότητες του ΟΦΗ και του Βάλντας Νταμπράουσκας που πλέον βρίσκεται σε χειμερινό μεταγραφικό σαφάρι.

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει ήδη την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει του Ιανουαρίου με σκοπό να είναι έτοιμος για να εμφανιστεί ενισχυμένος με το… καλημέρα στο 2023. Ήδη ο Βάλντας Νταμπράουσκας βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την διοίκηση και τον Μηνά Λυσάνδρου καταστρώνοντας τα σχέδια του για τις προσθήκες που χρειάζεται να κάνει ο ΟΦΗ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προτεραιότητα του Λιθουανού τεχνικού έχει μπει η ενίσχυση του ΟΦΗ στις θέσεις της επίθεσης και των winger όπου υπάρχει ποιοτική και ποσοτική έλλειψη με αποτέλεσμα να βγει ο πρώτος γύρος με πειράματα στα άκρα της επίθεσης.

Ήδη από την πλευρά του ΟΦΗ “σκανάρονται” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα της Νοτίου Αμερικής όπου ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες ενώ θεωρείται δεδομένο πως η έλευση του Ιβάν Σλάβοβ θα βάλει στην ατζέντα και ονόματα ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην λίστα του Βούλγαρου αρχισκάουτερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook