Βουλγάρικα ΜΜΕ: “Ο Σλάβοβ υπέγραψε με τον ΟΦΗ μέχρι το 2024” – Γιατί έφυγε από το ΑΠΟΕΛ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ιστοσελίδα bta.bg αποκαλύπτει την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του νέου αρχι-σκάουτερ του ΟΦΗ ενώ αναφέρεται εκτενώς στους λόγους που δεν μακροημέρευσε η παρουσία του στην Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ.

Από την πατρίδα του Ιβάν Σλάβοβ έρχονται περισσότερες πληροφορίες για την συνεργασία του 36χρονου Βούλγαρου με τον ΟΦΗ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα bta.bg ο Ιβάν Σλάβοβ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024 ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμα.

Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά για το γεγονός ότι προπονητής του ΟΦΗ είναι ο Βάλντας Νταμπράουσκας που είναι αρκετά δημοφιλής στην γειτονική χώρα λόγω της παρουσίας του στον πάγκο της Λουντογκόρετς.

Όσον αφορά τους λόγους που ο Σλάβοβ δεν παρέμεινε στην Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ για περισσότερο από πέντε μήνες, οι Βούλγαροι αναφέρουν ότι ο 36χρονος πρώην αρχισκάουτερ των Κυπρίων έφυγε από τον σύλλογο καθώς υπήρχαν διαφορές με την διοίκηση του σε ότι έχει να κάνει με τις επιλογές των παικτών και την στρατηγική που ακολουθούσε ενώ παράλληλα υπήρχαν οφειλές αρκετών μηνών με αποτέλεσμα να παραιτηθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook