Το ποδοσφαιρικό τμήμα χτίζεται ξανά από την αρχή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αλλαγή πορείας του ΟΦΗ και η διακοπή του Μουντιάλ που ευνοεί την παρουσία αλλαγών στην λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Υπό άλλες συνθήκες το χτίσιμο του ποδοσφαιρικού τμήματος από το μηδέν, από την στιγμή μάλιστα που βρισκόμαστε εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου, θα ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα. Ωστόσο η 40ημερη διακοπή λόγω του Μουντιάλ ευνοεί και λειτουργεί υπέρ του ΟΦΗ προκειμένου να γίνουν όλες οι αλλαγές που είναι απαραίτητες δίχως να επηρεαστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αφού ο ΟΦΗ προχώρησε στην πρόσληψη του Βούλγαρου Ιβάν Σλάβοβ, πλέον το επόμενο κομμάτι είναι εκείνο του τεχνικού διευθυντή. Προς το παρόν και μέχρι να έρθει εκείνος στην ομάδα, το κομμάτι των μεταγραφών το έχει αναλάβει ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο 45χρονος τεχνικός του ΟΦΗ έχει ήδη φτιάξει την δική του λίστα από παίκτες που θέλει να φέρει στο Ηράκλειο και προφανώς θα πάει σε αγορές που ο ίδιος γνωρίζει και έχει προσωπική εικόνα.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα δείχνει να χτίζεται από την αρχή με θέσεις σε πρόσωπα που έφυγαν από την ομάδα – όπως ο Σλάβοβ που αντικαθιστά τον Δημήτρη Μάρκο και βέβαια η διαφαινόμενη πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή που όπως έχει πει ο Μηνάς Λυσάνδρου, έχει καθυστερήσει λόγω της έλευσης του Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Λιθουανός τεχνικός που είναι σίγουρα μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα που μπορεί να λειτουργήσει και ως συνδετικός κρίκος με την διοίκηση για την εύρεση παικτών είναι ο άνθρωπος που θα έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook