Ανακινεί το θέμα του Αναστόπουλου η Καλλιθέα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε απολογία κλήθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος και κατά συνέπεια ο ΟΦΗ μετά από την… ανακίνηση του γνωστού θέματος από την Καλλιθέα. Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στην ομάδα.

Με… έκπληξη είδαν στον ΟΦΗ την ανακοίνωση της Football League σύμφωνα με την  όποια τόσο η ομάδα όσο και ο Νίκος Αναστόπουλος καλούνται σε απολογία για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα. Πολύ περισσότερο, όταν σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται δύο μήνες(!!) από την ημέρα που διεξήχθη το παιχνίδι (20 Μαρτίου). Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ, το θέμα ανακινήθηκε από την πλευρά της Καλλιθέας που δεν έχει αμελήσει την διαμάχη που έχει με το Νίκο Αναστόπουλο και κατά συνέπεια συνεχίζει να επιμένει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Νίκος Αναστόπουλος εξέτιε την τιμωρία του και άσκησε τα καθήκοντα του από την εξέδρα (φώτο) εν αντιθέσει με όσα αναφέρει το έγγραφο που έφτασε στα χέρια των ανθρώπων της ομάδας και το οποίο λέει ότι άσκησε καθήκοντα προπονητή.

Όμως, έστω και έτσι, σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ΠΕΡΙΕΡΓΟ το γεγονός ότι κλήθηκε σε απολογία ο ΟΦΗ και ο Νίκος Αναστόπουλος για ένα παιχνίδι που έγινε στις 20 Μαρτίου!

Παρ’ όλα αυτά, όπως λένε στον ΟΦΗ, δεν  υπάρχει καμία ανησυχία εν όψει των πλέι – οφ και δεν τίθεται θέμα τιμωρίας, ούτε για τον σύλλογο αλλά ούτε και για τον ίδιο τον 53χρονο τεχνικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook