Νέιρα: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από την αποθέωση των συμπαικτών του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα social media γέμισαν από αναρτήσεις ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ που αποθέωναν τον Χουάν Νέιρα και αυτό είναι που κάνει μεγαλύτερη την αξία του Αργεντινού.

Η ευρεία παραδοχή στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολη κατάκτηση για έναν ποδοσφαιριστή. Πάντα θα υπάρχουν προσωπικές σχέσεις, πάντα θα υπάρχει η αναγνώριση ωστόσο αυτό που συνέβη στην περίπτωση του Χουάν Νέιρα, λίγες ώρες μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, είναι κάτι που δεν το συναντάμε συχνά.

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ με δημόσιες αναρτήσεις αποθέωσε τον Αργεντινό για την συμβολή του στο παιχνίδι της Δευτέρας. Από τον Μιγκέλ Μεγιάδο και τον Τζον Τοράλ μέχρι το Νίκο Μαρινάκη και ακόμα περισσότεροι παίκτες του ΟΦΗ αναγνώρισαν το μεγάλο ταλέντο και την ποδοσφαιρική ευφυϊα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή – κάτι που δείγνει την τεράστια επιρροή αλλά κυρίως αποδοχή του Νέιρα εντός των αποδυτηρίων της ομάδας.

Και όποιος μπορεί ν’ αντιληφθεί πόσο δύσκολα είναι τα αποδυτήρια μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που βρίσκεται υπό πίεση, όπως συμβαίνει στον τωρινό ΟΦΗ, αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι αναρτήσεις των παικτών που αποθέωναν τον Χουάν Νέιρα. Όπως επίσης αναδεικνύεται και το οικογενειακό κλίμα, το δέσιμο μεταξύ των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, η αποθέωση του Νέιρα από τους ίδιους τους συμπαίκτες του δείχνει πως υπάρχουν υγιή αποδυτήρια – κάτι που είναι κρίσιμο και κομβικό για την πορεία του πρωταθλήματος.

Δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και ο ίδιος ο Νέιρα τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε και στους συμπαίκτες του δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο υπάρχει αυτό το δέσιμο στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook