Η μπάλα στα χέρια του Νταμπράουσκας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έκλεισε με νίκη πριν την διακοπή και πλέον ο Λιθουανός παίρνει την κατάσταση στα χέρια του έχοντας ένα ολόκληρο 40ημερο για να χτίσει την ομάδα που θέλει ο ίδιος να βλέπει.

Η νίκη επί του Λεβαδειακού ήταν το καλύτερο γιατρικό ενόψει της διακοπής των πέντε εβδομάδων που ακολουθούν μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Γιατρικό που αφορά και την αγωνιστική προετοιμασία του ΟΦΗ δίνοντας την δυνατότητα στον Βάλντας Νταμπράουσκας να εντρυφήσει τους παίκτες στην φιλοσοφία που ο ίδιος επιθυμεί να περάσει στους παίκτες. Τακτικά υπήρξε μια πρόοδο από την μέρα που ο Λιθουανός τεχνικός ανελαβε το τιμόνι του ΟΦΗ και σίγουρα όπως είπε και ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό δεν έμεινε ικανοποιημένος με επιμέρους κομμάτια του παιχνιδιού της ομάδας του.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχοντας πλέον μπροστά του πέντε ολόκληρες εβδομάδες είναι δεδομένο πως σε αντίθεση με ότι συμβαίνει το καλοκαίρι, θα ρίξει όλο το βάρος στον τομέα της τακτικής προκειμένου να μπορέσει να βάλει στο παιχνίδι του ΟΦΗ τα στοιχεία που εκείνος θέλει να προσθέσει και οι ποδοσφαιριστές του να αφομοιώσουν όλα όσα θέλει ο ίδιος να προσθέσει.

Με τις πέντε εβδομάδες ν’ ακολουθούν μέχρι και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, παραμονές των Χριστουγέννων, θεωρείται σίγουρο πως ο 45χρονος προπονητής του ΟΦΗ θα έχει προλάβει εντός πέντε εβδομάδων να δουλέψει στους σχηματισμούς που ο ίδιος θέλει αλλά κυρίως να βελτιώσει το δημιουργικό κομμάτι που είναι ο τομέας που υστερεί περισσότερο από κάθε άλλον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook