Μόνο νίκη για να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο «Γεντί Κουλέ» (19:30, Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule) με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» που θα τον βγάλει από την τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ ψάχνει την δεύτερή του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, σε ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό στο Ηράκλειο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30 στο «Γεντί Κουλέ» και θα γίνει στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 1, που είναι και η τελευταία πριν την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μοναδικός στόχος για τον ΟΦΗ είναι το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν μιλήσει τις τελευταίες με τον Μιχάλη Μπούση, ο οποίος τους εξέφρασε την πίστη του για την φετινή σεζόν.

Στα αγωνιστικά εκτός αποστολής έχει μείνει ο Γκερέρο που διαγνώστηκε με οξεία μορφή σκωληκοειδίτιδας, αλλά και οι Τοράλ, Γιαννούλης, Σηφάκης, Γρίβας, Γιοχού, Καμάου και Αποστολάκης.

Στις επιλογές του Βάλντας Νταμπράουσκας για την σημερινή αναμέτρηση, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο Τιεβί Μποιφουμά, συμπεριλήφθηκαν οι: Μανδάς, Στίβενς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Τζου, Νέιρα, Μπουζούκης, Ντίκο, Ντουρμισάι, Περέα, Στάικος, Μεγιάδο, Θεοδοσουλάκης, Μπιφουμά.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook