Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-0

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Ατρόμητος επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο του Περιστερίου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις 10 Οκτωβρίου, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 εντός έδρας. Η ομάδα του Περιστερίου μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και έκανε το 1-0 στο 9’ με το σουτ του Χατζηισαΐα έπειτα από κεφαλιά του Μαυρομμάτη.

Οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» πολύ γρήγορα και στο 12’ έκαναν το 2-0, με τον Ρομπάιγ να δίνει την ασίστ στον Κιάρτασον, ο οποίος νίκησε τον Παπαδόπουλο. Παρότι υπήρξαν κι άλλες φάσεις στη συνέχεια, το σκορ δεν άλλαξε, ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 2-0.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Κουέν (77΄Φριντζόνσον), Γκονζάλες (68΄Οικονομίδης), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (68΄Τζαβίδας), Ροτάριου (77΄Κλωναρίδης).

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι (46΄Καρμόνα), Ζουκάνοβιτς, Καστάνο, Τασουλής (68΄Άλβαρες), Σίτο, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (68΄Μπερτόγλιο), Κρέσπι, Ριέρα, Μπαράλες (57΄Μπενίτο).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook