Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-1

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο έχοντας ως «χρυσή αλλαγή» τον Ιωαννίδη και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Παρότι πήγε με τις σημαντικές απουσίες των Παλάσιος και Αϊτόρ στο Αγρίνιο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο «διπλό» και να συνεχίσει αήττητος, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 1.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 78ο λεπτό ο Ιωαννίδης έπειτα από σέντρα του Χουάνκαρ, που είχε περάσει δύο λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή στη θέση του Βέρμπιτς. Σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει είχε ο Παναιτωλικός στο 89’, όταν ο Καρέλης που είχε περάσει ως αλλαγή στο 84’ σημάδεψε το δοκάρι του Μπρινιόλι.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου):Ανέστης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης (75’ Χουχούμης), Λάρσον, Κορνέλιους, Μλάντεν (75’ Μάρτενσον), Φλόρες, Ντίαζ (75’ Κολοβός), Σενγκέλια (61’ Νταγκό), Μόρσεϊ (84’ Καρέλης), Πέδρο.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ (90′ Γκάνεα), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Κουρμπέλης (76’ Βαγιαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ (90′ Σάρλια), Βέρμπιτς (76’ Ιωαννίδης), Σπόραρ (84’ Τσόκαϊ).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook