Το ματς έλαβε τέλος από το 10λεπτο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την στιγμή που το σκορ ήταν 2-0 στο 11′ το υπόλοιπο παιχνίδι δεν χρήζει κριτικής με τον ΟΦΗ να γνωρίζει την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-3-3: Ο Χρήστος Μανδάς ήταν κάτω από την εστία του ΟΦΗ, την αμυντική τετράδα αποτελούσαν οι Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης – στην μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Ντίκο, Μεγιάδο, Περέα και στην επίθεση οι Μπαλογιάννης, Τζου και Γκερέρο.

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ ήταν έτσι και αλλιώς μεγάλου βαθμού δυσκολίας και ΟΦΗ και Κουτσιαύτης την τελείωσαν από τα πρώτα 10 λεπτά. Αφού ο διαιτητής από την Άρτα έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 6′ σε μαρκάρισμα του Μεγιάδο, ήρθε το γκολ του Γκατσίνοβιτς στο 11ο λεπτό για να κάνει το 2-0 υπέρ της ΑΕΚ και όπως γίνεται αντιληπτό, στην συνέχεια το παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας δεν αντέχει καμία κριτική.

Ο ΟΦΗ στην συνέχεια επιχείρησε να βγάλει μια αντίδραση, δίχως κανένα αποτέλεσμα με εξαίρεση κάποιες σπασμωδικές φάσεις όπως κάποιες ενέργειες του Μιγκέλ Γκερέρο με την ΑΕΚ να είναι ανώτερη, ν’ απειλεί συνεχώς και τον Χρήστο Μανδά να διατηρεί χαμηλά το σκορ – κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πέτρο Μάνταλο να διαμορφώνει το τελικό 3-0 με την συμπλήρωση μιας ώρας.

Πλέον γίνεται αντιληπτό πως μιας και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ ήταν εκ προοιμίου δύσκολη, όλο το βάρος μετατίθεται σε εκείνη με τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Δευτέρα που παίρνει χαρακτήρα πρώιμου τελικού με τη νίκη (έτσι και αλλιώς) να επιβάλλεται ώστε μέσα στην 40ημερη διακοπή να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και να επιστρέψει καλύτερος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook