As: “Υπό κρίση ο Γκατούζο στην Βαλένθια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες στον πάγκο της Βαλένθια με αποτέλεσμα να τρέχει ένα αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών χωρίς νίκη.

Κάτι περισσότερο από έναν μήνα έχει να γευτεί την χαρά της νίκης η Βαλένθια καθώς αγνοεί το τρίποντο από τις 7 Οκτωβρίου όταν και κέρδισε στην Παμπλόνα. Έκτοτε οι “νυχτερίδες” τρέχουν ένα αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών με τρεις ισοπαλίες (Έλτσε, Σεβίλλη, Ρεάλ Σοσιεδάδ) και δύο ήττες (Μαγιόρκα, Μπαρτσελόνα) με αποτέλεσμα να έχει χάσει την επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο ρεπορτάζ που δημοσιεύει η As, γίνεται αναφορά στο προπονητικό του παρελθόν όπως στο πέρασμα του από τον ΟΦΗ όπου επίσης είχε τρέξει ένα αρνητικό σέρι τεσσάρων αγωνιστικών ενώ όντας προπονητής της Μίλαν είχε επίσης ένα αρνητικό σερί πέντε παιχνιδιών δίχως νίκη. Παράλληλα οι Ισπανοί αναφέρουν πως το μέλλον του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Βαλένθια βρίσκεται υπό κρίση και η παραμονή του στις “νυχτερίδες” θα κριθεί ενδεχομένως και στην διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι το προσωπικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Τζενάρο Γκατούζο για την μάχη του με την μυασθένεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook