ΟΦΗ: Συμπλήρωσε έξι μήνες χωρίς νίκη στο Ηράκλειο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η κρητική ομάδα ξεκίνησε στην φετινή Σούπερ Λιγκ με την….κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή σεζόν έχοντας στα πρώτα 11 ματς μόλις μια νίκη και αυτή εκτός έδρας.

Αν συνδέσουμε το φετινό ξεκίνημα με τα περσινά πλει άουτ, απ όπου ο ΟΦΗ άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα θα μετρήσουμε σε σύνολο 19 αγώνων από τον Μάρτιο μέχρι τώρα 11 ήττες, 5 ισοπαλίες και μόλις 3 νίκες.

Ιδιαίτερα απογοητευτική είναι η εικόνα αλλά και τα αποτελέσματα του ΟΦΗ στο πάλαι ποτέ κάστρο του. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία εντός έδρας νίκη σημειώθηκε την προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ στις 8 Μαίου με 1-0 σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης. Συμπλήρωσε δηλαδή έξι μήνες χωρίς νίκη στο “Γεντί Κουλέ” μετρώντας στα τελευταία 10 παιχνίδια 7 ήττες και 2 ισοπαλίες. Και μπορεί το αρνητικό σερί του ΟΦΗ επί Γιώργου Σίμου με τις 9 συνεχόμενες ήττες να μην… απειλείται προς το παρόν αλλά τον ίδιο προβληματισμό προκαλεί και η μεγάλη αποχή του ΟΦΗ από τις νίκες.

Στόχος του μέχρι την διακοπή είναι να σπάσει το ρόδι κόντρα στον Λεβαδειακό την τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου ώστε να πάει στην διακοπή έχοντας ξεφύγει από την τελευταία θέση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook