Το λάθος του Μπούση είναι η ανάρτηση και όχι η επίσκεψη στο ντέρμπι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ με μια ανάρτηση του το βράδυ της Κυριακής αποκάλυψε ότι βρέθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου σκορπώντας αρνητικά συναισθήματα.

Η παρουσία του Μιχάλη Μπούση σε άλλα γήπεδα της Ελλάδας, είτε στο ποδόσφαιρο – είτε στο μπάσκετ, είναι κάτι συνηθισμένο. Σίγουρα είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης ΠΑΕ που επισκέπεται και άλλα γήπεδα πέραν του “Γεντί Κουλέ” και αυτό δεν είναι κατακριτέο. Όπως και ο ίδιος ο κόσμος του ΟΦΗ το έχει αποδεχθεί όπως τις προάλλες που δημόσια έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Ομοίως, έχει επισκεφθεί το Καραϊσκάκη, το ΣΕΦ, το ΟΑΚΑ αλλά και τώρα την Λεωφόρο παρακολουθώντας το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι που να θεωρείται κατακριτέο και μεμπτό.

Όμως εδώ ο ΟΦΗ βρίσκεται σε μια κατάσταση, αγωνιστικά στην χειρότερη επί ιδιοκτησίας του, όντας ουραγός της βαθμολογίας της Superleague 1. Κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά από το 2018 και έπειτα όταν και ανέλαβε τα ηνία του ΟΦΗ. Και από την στιγμή που ο ΟΦΗ περνάει αυτό το αγωνιστικό τέλμα δεν νοείται ο μεγαλομέτοχος της ομάδας να δείχνει μέσω του Instagram πως μια μέρα μετά το στραπάτσο από τον Ιωνικό και την πολύ κακή ήττα που υπέστη με αποτέλεσμα να καταλήξει στον πάτο της βαθμολογίας βρίσκεται σε ένα άλλο γήπεδο. Eίναι γενικά αποδκετό πως ο Μιχάλης Μπούσης έχει μια νοοτροπία, εκπορευόμενη από την παρουσία του στις Ηνωμένες Πολιτείες και αυτός είναι και ο λόγος που ο κόσμος ποτέ δεν είδε κακοπροαίρετα τις επισκέψεις του σε γήπεδα αντιπάλων του ΟΦΗ. Ίσα – ίσα που όλοι το αποδέχονται και γνωρίζουν το διαφορετικό που εκφράζει, ως προς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως τώρα που ο ΟΦΗ βρίσκεται τελευταίος με την κατάσταση να μυρίζει μπαρούτι σε όλη την πόλη, το λάθος είναι η ανάρτηση και όχι η παρουσία του στο ντέρμπι των αιωνίων. Είναι λάθος που πρέπει να το αντιληφθεί ο ίδιος αλλά και να τον προστατεύσουν οι δικοί του άνθρωποι, να τον κάνουν να μην βρεθεί ξανά σε μια θέση που δικαιολογημένα σκόρπισε στενοχώρια στον κόσμο που βλέπει την ομάδα να τρώει την μια σφαλιάρα μετά την άλλη. Τον ίδιο κόσμο που τον αγκάλιασε και που στο δικό του πρόσωπο αποτελεί, προσώρας, το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να τον συσπειρώσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook