Μέχρι την Δευτέρα δεν φτάνει ούτε το μαγικό ραβδί του Νταμπράουσκας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Λιθουανός ήταν ειλικρινής στην συνέντευξη τύπου, υπερασπίστηκε τους παίκτες του και γνωρίζει και ο ίδιος πως μέχρι την Δευτέρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο.

Εξαρχής το έργο του Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν δύσκολο, ο ίδιος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και μαζί μια “καυτή πατάτα”. Με ένα υλικό που δεν μπορεί να βγάλει ένταση στο παιχνίδι του και το οποίο σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Ακόμα και κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου που ο ΟΦΗ είχε μια υπεροχή 30 – 35 λεπτών, δεν έβγαλε ποτέ την ασφάλεια και την σιγουριά ότι θα κερδίσει το παιχνίδι. Ο ίδιος ο Νταμπράουσκας υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για ν’ αλλάξει η κατάσταση αλλά κακά τα ψέμματα ο χρόνος δεν είναι υπέρ τόσο του ΟΦΗ, όσο και του ίδιου του Λιθουανού.

Ο ΟΦΗ πάει την Τετάρτη σε ένα παιχνίδι – φωτιά κόντρα στην ΑΕΚ με τις απαιτήσεις να είναι ιδιαίτερα ψηλές και τον ίδιο να μην μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη με τις αμυντικές του επιδόσεις. Το μεγαλύτερο διακύβευμα του φετινού ΟΦΗ είναι το πως θα διαχειριστεί τα απόνερα του αγώνα με την ΑΕΚ ενόψει του “τελικού” – όπως πάει το πράγμα – που έπεται απέναντι στον Λεβαδειακό. Και ο φετινός ΟΦΗ έχει αποδείξει πως δεν μπορεί να διαχειριστεί τις κρίσεις που δημιουργούνται, δεν μπορεί ν’ αντιδράσει μετά από παιχνίδια όπως αυτό της Τετάρτης και μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου δεν αρκούν οι όποιες αλλαγές θα επιχειρήσει να κάνει ο Βάλντας Νταμπράουσκας για να διορθώσει τα αδιόρθωτα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook