Μεγαλύτερο κακό δεν υπάρχει από την εμπιστοσύνη που χάθηκε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το ίδιο σκηνικό με την Λαμία, το ίδιο με τον Ιωνικό και μηδέν από το μηδέν, πάλι μηδέν.

Ο στόχος για τα τρία παιχνίδια με Λαμία, Ιωνικό και αυτό που έπεται κόντρα στον Λεβαδειακό έχει χαθεί. Όχι απλά εξανεμίστηκε, αλλά διαλύθηκε τελείως. Ο ΟΦΗ όχι απλά δεν πήρε έξι βαθμούς αλλά έχασε κιόλας μέσα στο Ηράκλειο – πραγματοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα αρνητικά σερί μέσα στην έδρα του και κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου και το χειρότερο όλων είναι πως δεν πείθει. Η εικόνα του είναι τέτοια που δεν μπορεί να πείσει ούτε τον πιο αισιόδοξο φίλαθλοτου ΟΦΗ πως μπορεί ν’ αλλάξει μέσα σε λίγα 24ωρα.

Αν μπορεί να βρει κάποιος ένα αρνητικό στοιχείο, αυτό είναι το μεγαλύτερο: Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου προς τον οργανισμό του ΟΦΗ και για ν’ αλλάξει αυτό, θέλει δουλειά πολλή. Το πως θα επιστραφεί η εμπιστοσύνη του κόσμου προς την ομάδα, αυτό είναι κάτι που μπορεί να το αλλάξει μόνο εκείνη και καμία άλλη. Όμως την ίδια ώρα που ο ΟΦΗ δεν μπορεί ν’ αλλάξει δεύτερη πάσα, δημιουργούνται πολύ μεγαλύτερα προβλήματα και η κατακραυγή του κόσμου μετά το τέλος κάθε αγώνα είναι το λιγότερο.

Ακόμα και μετά το τέλος κάθε αγώνα οι αντιδράσεις των φιλάθλων του ΟΦΗ δείχνουν όχι μόνο την αποδοκιμασία τους προς αυτό που έχει δημιουργηθεί αλλά πολύ περισσότερο αναδεικνύεται η έλλειψη εμπιστοσύνης πορος το ποδοσφαιρικό τμήμα. Και παρότι υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης, παραμένει στις θέσεις του και στέκεται εκεί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook