Ικανοποίηση Δεληκώστα για την πρώτη φετινή νίκη και αιχμές για την ΕΣΠΕΚ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο προπονητης του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, πανηγύρισε με τους παίκτες του, την μεγάλη νίκη επί του Αριστοτέλη Σκύδρας στο κλειστό του ΒΑΚ με 3-0 σετ, ευχαρίστησε τους φιλάθλους του ΟΦΗ για την ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και πάλι στο γήπεδο και άφησε αιχμές για την Τοπική Ένωση Βόλεϊ Κρήτης (ΕΣΠΕΚ), για την απόρριψη του αιτήματος του ΟΦΗ να αναβάλλει τον τελικό του Κυπέλλου Κρήτης, που είχε οριστεί την ίδια ώρα με τον αγώνα του ΟΦΗ.

Στον τελικό είχε προκριθεί η γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ και όπως είπε ο Δεληκώστας “εγκληματούν αυτοί που δεν επιδιώκουν να έρθουν τα παιδιά στα παιχνίδια μας στην Volley League. Τα παιδιά πρέπει να έχουν ινδάλματα”.

Για το παιχνίδι, είπε ότι “θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας. Ηταν και σε αυτό το παιχνίδι, πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και στα επόμενα παιχνίδια”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις μετά τον αγώνα ΟΦΗ-Αριστοτέλης Σκύδρας 3-0 σετ:

Κώστας Δεληκώστας (προπονητής ΟΦΗ): 

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρώτη νίκη. Ήμασταν πιεσμένοι στο πρώτο σετ, γιατί δεν ξέραμε τι να περιμένουμε ακριβώς απο την ομάδα μας. Κάναμε μια εβδομάδα προπόνηση με τον πασαδόρο μας, γιατί έλειπε με κορονοϊό. Μας έλειπε και ο λίμπερο ο Τσαδήμας, έπαιξε μόνο με μια προπόνηση. Ουσιαστικά τώρα χτίζουμε την ομάδα. Προσπαθούμε να βρεθούμε με τον πασαδόρο. Αφιερώσαμε πολύ χρόνο στον πασαδόρο και τους επιθετικούς και δε δουλέψαμε πολύ στο μπλοκ άμυνα. Αρκετοί παίκτες μου στο μπλοκ είναι σε νηπιακό επίπεδο και αυτή την εβδομάδα θα δουλέψουμε πολύ. Αργούμε πολύ στο χρόνο, στο μπλοκ. Για αυτό στην αρχή δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το παιχνίδι του Προύσαλη που ήταν πολύ καλός και δεν κάναμε πολλά μπρέικ-πόιντ. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Θέλουμε λίγο χρόνο, αλλά νομίζω με δουλειά θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί.

Τώρα φιλοξενούμε τον ΠΑΟΚ. Είναι ομάδα απο την τετράδα, έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά θα προσπαθήσουμε να τις εξαντλήσουμε.

Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας. Ηταν και σε αυτό το παιχνίδι, πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και στα επόμενα παιχνίδια.

Θέλω να πω κάτι ακόμη. Κάναμε ένα αίτημα στην τοπική ένωση του βόλει για να αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών Κρήτης στο βόλει που είχε οριστεί την ίδια ώρα με το δικό μας παιχνίδι. Στον τελικό είχε προκριθεί η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ και ζητήσαμε αναβολή, ώστε να είναι τα κορίτσια στο γήπεδο, για εμπειρίες. Δεν ξέρω, πρόσωπα και δε ξέρω γιατί απορρίφθηκε το αίτημα μας για αναβολή. Εγκληματούν αυτοί που δεν επιδιώκουν να έρθουν τα παιδιά στα παιχνίδια μας στην Volley League.

Τα παιδιά πρέπει να έχουν ινδάλματα. Τα παιδιά αυτά θα έβλεπαν σήμερα τον Σαρικείσογλου που είναι σχεδόν 40 χρονών και παίζει.

Θα έβλεπαν τον Προύσαλη που ήταν 12 χρόνια πασαδόρος της Εθνικής ομάδας.

Η επαφή του είναι αξεπέραστη. Αυτά είναι παραστάσεις για τα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν απο εικόνα, να έχουν παραστάσεις και να αγαπήσουν το βόλει. Αυτό που έκαναν είναι πολύ άδικο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook