Ο Νταμπράουσκας, η “αρνητικότητα” και η επίγνωση της κατάστασης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αν είναι κάτι που ξεχωρίζει από όσα έχει πει μέχρι τώρα ο Λιθουανός, είναι ότι προσέχει πολύ τι λέει και κυρίως πως το λέει.

Ο 45χρονος τεχνικός έχει δείξει από την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκε στο κοινό του ΟΦΗ την προηγούμενη Τρίτη ότι είναι μετρημένος στα λόγια του και πολύ προσεκτικός στις τοποθετήσεις του. Ο Νταμπράουσκας φροντίζει να σκέφτεται πάρα πολύ αυτά που λέει και οι αναφορές του μετά το παιχνίδι με τον Άρη δεν ήταν καθόλου τυχαίες.

Πέραν της ανάλυσης που έκανε για την παρουσία του ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, η ατάκα που ξεχώρισε από όσα είπε στην Θεσσαλονίκη ήταν αυτή περί της “αρνητικότητας πάνω από τον ΟΦΗ”. Προφανώς και ο Λιθουανός γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι τα θετικά αποτελέσματα θα διώξουν την αρνητικότητα αυτή και η βαθμολογική αναρρίχηση του ΟΦΗ θα αλλάξει εντελώς το κλίμα.

Το γνωρίζει και ο ίδιος αρκετά καλά πως ναι, ήρθε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη αλλά αυτό δεν λέει τίποτα ακόμα. Ο ΟΦΗ επέστρεψε στο Ηράκλειο με έναν βαθμό στις αποσκεύες του ωστόσο για να διώξει την αρνητικότητα που έχει συσσωρευτεί πάνω από τον οργανισμό, λόγω της κακής φετινής πορείας, πρέπει να έρθουν νίκες. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου που πλέον αποκτά πολύ μεγάλη σημασία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δείχνει ότι έχει επίγνωση της κατάστασης και πως δεν υπάρχει χρόνος μπροστά για μεγάλες αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook