Pic | Τέλος ο Ζερκάν από την Μπορντό – “Έψαχνε δικαιολογίες να μην κάνει προπόνηση με τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αλγερινός εξτρέμ αποτελεί παρελθόν και από την Μπορντό, μετά την λήξη του δανεισμού του στον ΟΦΗ με γαλλική ιστοσελίδα ν’ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την παρουσία του στο Ηράκλειο.

Ο Μεχντί Ζερκάν μέσα σε μερικές εβδομάδες έμεινε στο… “ράφι” αφού δεν έμεινε ελεύθερος τόσο από την ομάδα στην οποία είχε παραχωρηθεί, όσο και από εκείνη που ανήκε. Την ίδια ώρα που οι Γιρονδίνοι ανακοίνωσαν πως λύθηκε το συμβόλαιο του που ίσχυε μέχρι το καλοκαίρι του 2024, η ιστοσελίδα francebleu.fr αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με τα έργα και τις ημέρες του Αλγερινού κατά την διάρκεια της σύντομης παρουσίας του στην Κρήτη και τον ΟΦΗ.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως “ο δανεισμός του Ζερκάν στον ΟΦΗ κράτησε μόλις λίγες εβδομάδες μέχρι που τερματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Μεχντί Ζερκάν μετά βίας προπονούνταν με τη νέα του ομάδα αφού κάθε φορά έβρισκε και μια δικαιολογία για να φύγει από την Κρήτη αφήνοντας το αυτοκίνητο του ΟΦΗ στο αεροδρόμιο. Με την επιστροφή του στην Γαλλία δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο για να προπονηθεί με την Μπορντό”.

Η ανάρτηση της Μπορντό

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook