Η έλευση Μπούση φέρνει εξελίξεις στο θέμα του τεχνικού διευθυντή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η παρουσία του ιδιοκτήτη του ΟΦΗ στο Ηράκλειο θα τρέξει μια σειρά από ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της ομάδας και μεταξύ αυτών και την υπόθεση πρόσληψης του τεχνικού διευθυντή.

Η απόφαση για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή είναι ειλημμένη όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν και πλέον με την επιστροφή του Μιχάλη Μπούση στην Ελλάδα πρόκειται να μπει στην τελική ευθεία.

Ήδη όπως έχουμε γράψει και το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται το συγκεκριμένο θέμα γνωρίζοντας βέβαια και ο ίδιος προσωπικά αρκετά καλά την ποδοσφαιρική αγορά και με την παρουσία του Μιχάλη Μπούση στην Ελλάδα πρόκειται να προχωρήσουν στην τελική επιλογή των ονομάτων που έχουν προκριθεί για την ανάληψη του ανθρώπου που πρόκειται να δώσει την κατευθυντήρια γραμμή για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Προφανώς και στον ΟΦΗ γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ώστε η ομάδα να ενισχυθεί μεταγραφικά και αυτό θα μπει στην τελική ευθεία κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook