Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Άρη.

Μανδάς
Σταθερός και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μοίρασε σωστά το παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια, εγγύηση στις εξόδους του, στο γκολ δεν έχει ευθύνη και μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Μαντσίνι στο 89′.

Λάρσον
Θετικός ο Σουηδός, στο πρώτο ημίχρονο πλαγιοκοπήθηκε από τον Πέερσμαν αλλά δίχως ιδιαίτερα προβλήματα. Επιθετικά όποτε βρήκε χώρους μπόρεσε να συνεισφέρει ενώ το γκολ του Τοράλ ξεκινάει από τα δικά του πόδια.

Μπαλογιάννης
Πέρασε δύσκολο απόγευμα, αμυντικά με τον δεξιό μπακ του Άρη που του δημιούργησε πολλά προβλήματα κρατώντας τον σταθερά σε φάση άμυνας.

Διαμαντής
Επιβλητικός, αδιαπέραστος, αλάνθαστος. Έκανε μακράν το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα του ΟΦΗ και δείχνει πως όταν είναι σε καλή μέρα, αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα.

Βούρος
Έδωσε πολλές μάχες με τον Γκρέι, στις περισσότερες βγήκε νικητής με τον επιθετικό του Άρη να γίνεται απειλητικός μόνο όταν τραβιόταν στα άκρα.

Ντιουσέ
Δεν μπόρεσε να βοηθήσει δημιουργικά μην καταφέρνοντας να κρατήσει την μπάλα στον άξονα. Ανασταλτικά επιχείρησε να κλείσει τους χώρους αλλά νικήθηκε από τους Ετέμπο, Νταμπό.

Μεγιάδο
Βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, απέφυγε τα αβίαστα λάθη δίνοντας πολλές μονομαχίες στο κέντρο. Ψύχραιμος, δεν καθυστέρησε την μετάβαση του παιχνιδιού αποφεύγοντας να κρατάει την μπάλα περισσότερο από όσο έπρεπε.

Περέα
Πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του με την φανέλα του ΟΦΗ, με ηγετικό στυλ στον άξονα, δείχνει πως έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης, έβγαλε χαρακτήρα και ηγετική προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο.

Τοράλ
Παρότι έπαιξε ξανά στα άκρα, ο Ισπανός κινήθηκε πολλές φορές στον άξονα, έβγαλε πάθος αλλά παίζοντας σε αυτήν την θέση δεν μπορεί να βοηθήσει όσο ως κεντρικός χαφ.

Τζου
Στο πρώτο ημίχρονο αποτέλεσε την μοναδική παραφωνία του ΟΦΗ δίχως καμία σωστή πάσα, εκτός κλίματος. Στο δεύτερο βελτίωσε την εικόνα του, για χιλιοστά θα μπορούσε να χρεωθεί την ασίστ στην κεφαλιά του Γκερέρο.

Γκερέρο
Φανερά βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, μοιράζει την ασίστ στον Τοράλ, στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε αρκετές φορές στο κέντρο για να κυκλοφορήσει την μπάλα, απασχόλησε τους αμυντικούς του Άρη και έδωσε μεγάλες βοήθειες.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Στάικος
Μπήκε για να προσφέρει σκληράδα στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ με μαρκαρίσματα στο κέντρο.

Θεοδοσουλάκης
Έδωσε ανάσες, πρέσαρε όσο μπορούσε δεξιά.

Τοράρινσον
Μπήκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Ντουρμισάι
Πάλεψε με τους στόπερ του Άρη προσπαθώντας να πιέσει πάνω στην μπάλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook