Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Άρης – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Sdna.gr: “Ο… χλωμός γι’ ακόμα μία φορά Άρης είδε τον Γκρέι να πετυχαίνει τρομερό γκολ με ψαλίδι, όμως δεν κατάφερε να επικρατήσει του ψυχωμένου ΟΦΗ στο «Βικελίδης» (1-1) και πέταξε ακόμα δύο βαθμούς στα «σκουπίδια»”.

To10.gr: “Ο Άρης είχε τις ευκαιρίες, ωστόσο ο ΟΦΗ αποδείχθηκε σκληρό… καρύδι φεύγοντας με έναν σημαντικό βαθμό (1-1) από το «Κλ.Βικελίδης» στο ντεμπούτο του Βάλντας Νταμπράουσκας στον πάγκο των Κρητικών”.

Sport24.gr: “Ο Άρης αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ στο “Βικελίδης” σε ένα άκρως συναρπαστικό στο δεύτερο μέρος παιχνίδι, με το εκπληκτικό ψαλίδι του Γκρέι στο 56′ να εξαφανίζει το προβάδισμα που πήραν οι Κρητικοί στο 49′ με πανέμορφο πλασέ του Τοράλ”.

Gazzeta.gr: “Ο ΟΦΗ αιφνιδίασε με το θαυμάσιο γκολ του Τοράλ στο 49′, αλλά ο Αρης, παρά την ασφυκτική κατά διαστήματα πίεση και το πλήθος ευκαιριών, κατάφερε μόνο να ισοφαρίσει με το απίστευτο «ψαλίδι» του Γκρέι στο 56′”.

Sport-fm.gr: “Άρης και… δεν είναι καλά! Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο «Βικελίδης», ο Γκρέι απάντησε με γκολάρα αλλά ένα ρεσιτάλ… φλυαρίας και χαμένων φάσεων, είχε ως αποτέλεσμα το ματς να μείνει στο 1-1”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook