Βαθμός ψυχολογίας στην Θεσσαλονίκη!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε ισοφαρίστηκε αλλά φεύγει αήττητος από την Θεσσαλονίκη και με εμφάνιση κατά διαστήματα που κερδίζει υποσχέσεις έμεινε στο 1-1 με τον Άρη.

Αποστολή στη Θεσσαλονίκη: Μανώλης Σαρρής

Απόδοση: Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ αντιμετώπισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 1, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας. Ο Λιθουανός παρέταξε τον ΟΦΗ με τους Μανδά, Λάρσον, Μπαλογιάννη, Διαμαντή, Βούρο, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Περέα, Τοράλ, Τζου και Γκερέρο στην πρώτη του ενδεκάδα στην ομάδα.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να απορροφήσει την πίεση που έκανε ο Άρης στα πρώτα λεπτά του αγώνα και να γίνει η ομάδα που απειλεί πρώτη στο 14’, με την σέντρα του Τοράλ και την κεφαλιά ψαράκι του Γκερέρο, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουέστα. Στη συνέχεια ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του, όμως απείλησε λόγω ατομικών αβίαστων λαθών του ΟΦΗ που του επέτρεψαν να φτάσει κοντά στο 1-0.

Στο 19’ ο Ματέο Γκαρσία σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μανδά, ενώ στο 36’ ο ίδιος παίκτης σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τον Γκρέι να είναι εκτεθειμένος νωρίτερα. Στο 44’ ήταν η σειρά του Γκρέι να απειλήσει με σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ με πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ κατάφερε να «παγώσει» στο 49’ το «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Γκερέρο και τον Τοράλ να συνδυάζονται εξαιρετικά, και τον δεύτερο να πλασάρει φοβερά τον Κουέστα για το 1-0. Ο ΟΦΗ άντεξε για 8 λεπτά με το προβάδισμα, με τον Άρη να ισοφαρίζει σε 1-1 με το εντυπωσιακό γυριστό του Γκρέι στο 57’. Ο ΟΦΗ σκόραρε στο 63’ με τον Γκερέρο όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ κι έτσι δεν πήρε προβάδισμα στο σκορ.

Στο 77’ ο Νταμπράουσκας έριξε στην «μάχη» τους Θεοδοσουλάκη και τον Ντουρμισάι, δείχνοντας διάθεση να πιέσει για τη νίκη και όχι να κλείσει τον ΟΦΗ πίσω. Ο ΟΦΗ κινδύνεψε δύο φορές σε λίγα λεπτά, με τον Μανδά να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Μαντσίνι στο 84’ και τον Καμάτσο να στέλνει την μπάλα άουτ σε κενή εστία στο 87’.

Στα τελευταία λεπτά ο Άρης προσπάθησε να «λυγίσει» τον ΟΦΗ, όμως δεν τα κατάφερε με τους «ασπρόμαυρους» να στέκονται καλά, να κρατούν το 1-1 έως το φινάλε και να φεύγουν με έναν πολύτιμο βαθμό από την Θεσσαλονίκη.

Άρης (Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πέερσμαν (Mαζικού 77′), Ετέμπο, Νταμπό (Ντιόπ 85′), Γκαρσία (Kαμάτσο 64′), Μαντσίνι (Ιτούρμπε 85′), Γκαρθία, Γκρέι.

OΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (Θοράρινσον 90+2′), Περέα, Μεγιάδο (Ντουρμισάϊ 78′), Τοράλ (Θεοδοσουλάκης 77′), Τζου, Ντιουσέ (Στάικος 64′), Γκερέρο.

Μπείτε στο Live του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook