Παλλικάρι ο Ντουρμισάι – Έσφιξε τα δόντια και μπήκε στην αποστολή!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Έλληνας φορ παρότι δεν προπονήθηκε τις δύο προηγούμενες ημέρες τέθηκε στην διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας για το παιχνίδι με τον Άρη.

Αντιθέτως ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ άφησε εκτός αποστολής τον Τιενβί Μπιφουμά καθώς τον έκρινε ανέτοιμο ενώ ο Γιάννης Αποστολάκης θα παίξει με την Κ19.

H ενημέρωση της ΠΑΕ

Με τον Γιάννη Μπουζούκη να επιστρέφει στην αποστολή, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (30/10), αγώνα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

O Fjorin Durmishaj προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του προπονητή της ομάδας μας, Valdas Dambrauskas, για την αυριανή αναμέτρηση.

Οι Nouha Dicko, Juan Neira, Bruce Kamau και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Κώστα Γιαννούλη να κάνει θεραπεία. Οι παραπάνω πέντε ποδοσφαιριστές, όπως και ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας, αλλά και οι Βασίλης Σηφάκης, Γιάννης Αποστολάκης και Thievy Bifouma έμειναν εκτός αποστολής.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη είναι οι: Stevens, Μανδάς, Σωτηρίου, Larsson, Μαρινάκης, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Βούρος, Yohou, Diousse, Perea, Mellado, Στάικος, Μπουζούκης, Dju, Toral, Durmishaj, Guerrero, Θεοδοσουλάκης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook