Πετράκης: “Θα βγάλει αντίδραση ο ΟΦΗ με τον Άρη – Έξτρα κίνητρο η παρουσία νέου προπονητή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης σχολιάζοντας το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero όπου αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι της Κυριακής. Ξεκινώντας για τον ΟΦΗ, στάθηκε στο ντεμπούτο του Βάλντας Νταμπράουσκας και την αλλαγή προπονητή που ενδέχεται να παίξει ρόλο στο πως θα παρουσιαστεί κόντρα στον Άρη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Αντίστοιχα ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που προσπαθεί να βρει την ισορροπία της, πολλοί νέοι παίκτες και τραυματισμοί. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ έχει πολύ καλό υλικό, είναι ερωτηματικό για το πως θα εμφανιστεί λόγω του νέου προπονητή. Για μένα στο πρώτο παιχνίδι πάντα υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο, το αποτέλεσμα θέλει και δουλειά. Σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι που υπάρχει αλλαγή προπονητή επικρατεί ενθουσιασμός και κίνητρο από τους παίκτες για να δείξουν νέα πράγματα σε αυτόν. Νομίζω πως στο παιχνίδι αυτό ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο αλλά και ο ΟΦΗ θα είναι ανταγωνιστικός και θα βγάλει αντίδραση. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος”.

Όσον αφορά το πως περιμένει να παρουσιαστεί ο Άρης υπογράμμισε πως “ο ΟΦΗ είναι η αγαπημένη μου ομάδα, εκπροσωπεί τον τόπο μου, έχω παίξει την φανέλα του, έχω κάνει προπονητής και αυτό είναι φυσιολογικό. Περιμένω ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Άρης προσπαθεί ν’ αποκτήσει σταθερότητα και να κάνει βήμα – βήμα. Όλοι οι νέοι παίκτες που ήρθαν, μια ομάδα δεν χτίζεται σε μια μέρα και είναι φυσιολογικό. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, ο προπονητής που είναι τώρα έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του και κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ανταγωνιστικός. Το ζητούμενο είναι η σταθερότητα και η συνέπεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook