“Ψήνεται” μεγάλη μεταγραφή για τον Γιώργο Γιακουμάκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ρεπορτάζ αποκαλύπτει το πολύ έντονο ενδιαφέρον ομάδων από Αγγλία και Γερμανία για τον Κρητικό επιθετικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Γεωργόπουλου στην ιστοσελίδα sdna.gr, ομάδες της Bundesliga και της Premier League έχουν εκδηλώσει πολύ έντονο ενδιαφέρον για τον 29χρονο επιθετικό της Σέλτικ που ήδη σκοράρει συνεχώς έχοντας πετύχει ήδη έξι γκολ στην Σκωτία ενώ την Τρίτη σκόραρε για πρώτη φορά στο Champions League.

To σχετικό δημοσίευμα

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μπορεί να έχει παίξει σε μόλις δύο 90λεπτα στο πρωτάθλημα και ισάριθμες φορές βασικός στο Champions League, αλλά ακόμη και έτσι βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει με αξιοθαύμαστη συνέπεια!

Ο προ διετίας πρώτος σκόρερ της Eredivisie έχει φτάσει τα 25 γκολ στην καριέρα του στην Σέλτικ. Πέρυσι πέτυχε 9 τέρματα σε 16 συμμετοχές στην σκωτσέζικη Premier League, ενώ στην τρέχουσα σεζόν μετρά 6 σε 9 εμφανίσεις. >

Ο «Giakoumagic» δικαιώνει σε κάθε ευκαιρία τον Άγγελο Ποστέκογλου με την εκτελεστική του δεινότητα, πραγματοποιώντας βήματα προς τα εμπρός. Πρόκειται για ένα παιδί που δεν το έβαλε ποτέ κάτω διεκδικώντας το όνειρο του.

Το γκολ κόντρα στην Σαχτάρ ήταν το πρώτο του στο Champions League γεγονός που ανεβάζει ακόμη περισσότερο τις ποδοσφαιρικές μετοχές του.

Το συμβόλαιο του Γιώργου Γιακουμάκη εκπνέει το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου να γίνει το μεγάλο «μπαμ».

Ήδη σύλλογοι της αγγλικής Premier League, αλλά και ομάδες της Γερμανίας έχουν χτυπήσει την πόρτα της Σέλτικ που δεν θα έλεγε «όχι» σε μια value πρόταση για τα ταμεία της.

Από την πλευρά του ο Γιακουμάκης εμφανίζεται ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Γλασκώβη, δίχως αυτό να σημαίνει πως επαναπαύεται στις δάφνες του. Ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ δεν έχει κρύψει τις φιλοδοξίες του και μια μεταγραφή στην Premier League δεν θα τον άφηνε ασυγκίνητο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook