Tι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Λαμία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Λαμία.

Sdna.gr: “Η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε την ισοπαλία (0-0) και…τσίμπησε πολύτιμο βαθμό στο Ηράκλειο, στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στη Super League – Δοκάρι ο Ντουρμισάι (72΄) για τους Κρητικούς, οι οποίοι πέταξαν κι άλλους βαθμούς στην έδρα τους υπό το βλέμμα του νέου τους προπονητή, Βάλντας Νταμπράουσκας.”.

To10.gr: “ΟΦΗ και Λαμία ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στο «Γεντί Κουλέ» μένοντας πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Υπό το βλέμμα του Βάλντας Νπαμπράουσκας το παιχνίδι”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ και η Λαμία ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία για την 9η αγωνιστική της Super League. Πολύτιμος βαθμός για τους Φθιώτες, παραμένουν χαμηλά οι Κρητικοί”.

Gazzeta.gr: “Η Λαμία είχε τις πολύ καλές στιγμές της σε κόντρα επιθέσεις, ο ΟΦΗ είχε το σουτ του Ντουρμισάι στο δοκάρι (71′), οι δυο αντίπαλοι άφησαν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία για ένα πολύτιμο τρίποντο στο Ηράκλειο με το τελικό 0-0”

Sport-fm.gr: “Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του και πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες να σκοράρουν, ΟΦΗ και Λαμία τελικά κόλλησαν στο 0-0, παραμένοντας στα χαμηλά της βαθμολογίας”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook