Ημέρα Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Λιθουανός αναμένεται σήμερα στο Ηράκλειο και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βρεθεί στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” το βράδυ της Δευτέρας.

O Bάλντας Νταμπράουσκας αποτελεί το πρόσωπο της ημέρας για τον ΟΦΗ με τον 45χρονο προπονητή να βρίσκεται στην πόλη εντός της ημέρας προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η έναρξη της συνεργασίας του με τον σύλλογο. Όπως είχε αποκαλύψει το Gentikoule από το βράδυ της Παρασκευής, μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει προφορική συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα, μετά το καλοκαίρι του 2024.

Από εκεί και πέρα, έχουν δρομολογηθεί όλες οι εξελίξεις γύρω από τους συνεργάτες του 45χρονου προπονητή καθώς όπως έγραψε το Gentikoule, αυτοί θα είναι οι Μάριους Σκιντέρις που θα αναλάβει καθήκοντα άμεσου συνεργάτη του και Γιουστίνας Γκασιούνας που είναι προπονητής τερματοφυλάκων.

Εφόσον έχουν ολοκληρωθεί όλα τα διαδικαστικά και οι τυπικές διαδικασίες της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών τότε ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα βρεθεί στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” όπου θα παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με την Λαμία παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τους ποδοσφαιριστές της νέας του ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook