Σήμερα υπάρχει μόνο η νίκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη, υπάρχει σήμερα (20:00, Live Athletic Radio 104,2 – athleticradio.gr) για τον ΟΦΗ κόντρα στην Λαμία για την 9η αγωνιστική στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Μπορεί να μην έχει… καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός που προκλήθηκε στον ΟΦΗ από τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου, στο ματς με την Κηφισιά (1-0), ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για.. δάκρυα.

Η Κρητική ομάδα θέλει σήμερα (20:00, Live Athletic Radio 104,2 – athleticradio.gr) νίκη και μόνο νίκη, κόντρα στην Λαμία για την 9η αγωνιστική στο “Θ. Βαρδινογιάννης” σε ένα ματς, όπου την τεχνική καθοδήγηση της θα έχει ο Πέδρο Καραβέλα.

Ο Ντιουσέ βρίσκεται στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι Γιαννούλης, Ντίκο, Αποστολάκης, Μπουζούκης,  Τσιλιανίδης, Νέϊα, Καμάου, αλλά και οι Γρίβας, Σωτηρίου και Σηφάκης.

Oι 20 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν για τον αγώνα είναι οι:

Stevens, Μανδάς, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Yohou, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Diousse, Toral, Perea, Στάικος, Mellado, Dju, Guerrero,  Durmishaj, Θεοδοσουλάκης και Bifouma.

Ο Δημήτρης Μαλούτας του συνδέσμου Ημαθίας θα διευθύνει το παιχνίδι. Βοηθοί του θα είναι οι Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) και Φραγιός (Mακεδονίας).

Σήμερα (24/10) απλά εισιτήρια θα εκδίδονται ηλεκτρονικά αλλά και από το Stadium Café, ενώ από τις 10:00 ως τις 19:30 θα λειτουργήσει εκδοτήριο επί της οδού Καντάνου (στο parking που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του OFI Crete FC Official Store).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook