Μάριους Σκιντέρις και Γιουστίνας Γκασιούνας στο πλάι του Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Λιθουανός τεχνικός έρχεται στο Ηράκλειο και μαζί του δύο πρόσωπα της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

Ήταν δεδομένο πως ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα έφερε στον ΟΦΗ και τους συνεργάτες του που γνωρίζει πολύ καλά. Ο 45χρονος Λιθουανός που πρόκειται να έρθει στο Ηράκλειο εντός της Δευτέρας και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας τότε θα βρεθεί στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Λαμία δεν θα έρθει μόνος του στον ΟΦΗ αλλά μαζί με ανθρώπους που συνεργάστηκε στο παρελθόν και τους γνωρίζει πολύ καλά.

Ένας εξ’ αυτών είναι ο 48χρονος συμπατριώτης του Μάριους Σκιντέρις, παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής που φόρεσε και την φανέλα της Εθνικής Λιθουανίας. Ως προπονητής ο Σκιντέρις ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Πενεβέζις και συνέχεια το καλοκαίρι του 2017 ανέλαβε το τιμόνι της Νεβέζις απ’ όπου αποχώρησε και εδώ και πέντε χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Βάιντας Νταμπράουσκας με τον οποίο πανηγύρισε όλους τους τίτλους που κέρδισε ο συμπατριώτης του.

Δείγμα της εμπιστοσύνης που έχει ο Βάλντας Νταμπράουσκας στον Μάριους Σκιντέρις είναι το γεγονός πως τον πήρε μαζί του στην Λετονία και την FK Ρίγα, την Βουλγαρία και τη Λουντογκόρετς αλλά και στην Κροατία και την Χάιντουκ Σπλιτ.

Πρόκειται για άνθρωπο που αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του Βάλντας Νταμπράουσκας και θα είναι ένας εκ των βοηθών του στον ΟΦΗ ενώ είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στο τεχνικό τιμ και ο Πέδρο Καραβέλα που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο παιχνίδι με την Λαμία.

Από εκεί και πέρα, αντικαταστάτης του Βαγγέλη Λάππα ως προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο, επίσης Λιθουανός, Γιουστίνας Γκασιούνας που συνεργάστηκε με τον Νταμπράουσκας στην Κροατία και την Χάιντουκ Σπλιτ.

Ο 37χρονος Γιουστίνας Γκασιούνας είναι αγγλοαναθρεμμένος καθώς για 11 χρόνια εργάστηκε στις ομάδες νέων και U18 της Μπράιτον ενώ για μια διετία (2019 – 2021) αποτελούσε μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής Λιθουανίας έχοντας καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook