Τα άκουγαν για 15 λεπτά οι παίκτες – Αρκετοί έφυγαν για τα αποδυτήρια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύ κακή εντύπωση δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά όταν δεν πήγαν όλοι οι παίκτες προς τον κόσμο να πουν ευχαριστώ για την συμπαράσταση τους και να ζητήσουν συγνώμη για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό.

Νωρίτερα διαβάσατε για τις δικαιολογημένες αντιδράσεις του κόσμου του ΟΦΗ που ξέσπασε κατά των παικτών για την ντροπιαστική εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Μάλιστα μετά το τελευταίο σφύριγμα αρκετοί παίκτες έφυγαν για τα αποδυτήρια ωστόσο όσοι ήταν ακόμα στον αγωνιστικό χώρο με την παρέμβαση των Σάββα Τσαμπούρη και Μανώλη Βογιατζάκη άλλαξαν κατεύθυνση και πήγαν προς την εξέδρα που ήταν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ.

Αρκετοί στάθηκαν και τα άκουγαν για αρκετή ώρα με τον Πραξιτέλη Βούρο να πηγαίνει κοντά στα κάγκελα και να ζητάει συγνώμη από τους φιλάθλους του ΟΦΗ για την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Στην συνέχεια ακολούθησαν και άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως μπορείτε να δείτε στην κεντρική φωτογραφία, με τους Μεσάκ Τζου, Κώστα Μπαλογιάννη, Έρικ Λάρσον, Τζον Τοράλ και Φιορίν Ντουρμισάι όπως επίσης και οι Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Γιάννης Αποστολάκης να κατευθύνονται προς την εξέδρα με τον κόσμο να ξεσπάει, δίχως να ξεφύγει η κατάσταση, και τον Ισπανό μέσο να ζητάει συγνώμη για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook