ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ – ΟΦΗ σε αποσύνθεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εικόνα ντροπή για τον ΟΦΗ που ηττήθηκε με 1-0 από την Κηφισιά τελειώνοντας το παιχνίδι με 10 παίκτες, τρεις τραυματίες και μηδέν φάσεις σε 94 λεπτά αγώνα.

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ με 3-4-3: Ο Στίβενς ήταν κάτω από τα δοκάρια, Λάρσον δεξιά και Τοράρινσον αριστερά με τους Γιαννούλη, Βούρο, Πασαλίδη να παίζουν στο κέντρο της άμυνας. Ντιουσέ και Μεγιάδο ήταν τα κεντρικά χαφ και η τριάδα στην επίθεση αποτελούνταν από τους Τοράλ, Γκερέρο και Ντουρμισάι με τον τελευταίο να παίζει στην κορυφή.

Η Κηφισιά ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο από τον ΟΦΗ που δεν μπορούσε ν’ αποκτήσει ρυθμό ενώ η επιλογή του Νιόπλια με την παραπάνω διάταξη δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο. Ο ΟΦΗ αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, κυρίως στον άξονα όπου έμοιαζε σαν αεροδιάδρομο με την Κηφισιά να απειλεί δύο φορές από κάθετες προωθήσεις του Πρίτσα που έβρισκε ανοικτό γήπεδο σε απόσταση 40 μέτρων με αποτέλεσμα να έρθουν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με πρωταγωνιστή τον Τετέι που σούταρε άουτ.

Ο ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου ήταν πολύ κακός, δίχως να έχει καμία συνοχή στο παιχνίδι του, καθόλου ρυθμό και μηδέν φάσεις σε ολόκληρο το 45λεπτο παρότι ο Νιόπλιας άλλαξε την διάταξη της ομάδας του, μετά το 30′, σε 3-5-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ βγήκε ακόμα χειρότερος από ότι στο πρώτο ημίχρονο, δίχως καμία συνοχή στο παιχνίδι του έχοντας μια ανούσια κατοχή της μπάλας που δεν του έδινε τίποτα απολύτως. Η Κηφισιά ήταν άριστα οργανωμένη αμυντικά και ανασταλτικά με τον ΟΦΗ να μην έχει δημιουργήσει καμία ευκαιρία απολύτως. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ που έψαχναν από το πρώτο ημίχρονο όταν ο Τετέι έκλεψε την μπάλα από τον Τοράρινσον, έδωσε στο Νοικοκυράκη που έκανε το γύρισμα για τον Κουϊρουκίδη που με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Κηφισιά στο 64ο λεπτό.

Η εικόνα αποσύνθεσης του ΟΦΗ συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος του αγώνα σε μια ομάδα που έδειχνε σκορποχώρι μέσα στο γήπεδο. Στο 80′ ο Ντιουσέ αισθάνθηκε ενοχλήσεις, ο ΟΦΗ δεν είχε δικαίωμα για άλλη αλλαγή, με τους Μεγιάδο και Γιαννούλη να έχουν επίσης αποχωρήσει τραυματίες από  το παιχνίδι, συνεχίζοντας το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο μέχρι το τέλος. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με τον ΟΦΗ να γνωρίζει έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό και την Κηφισιά να παίρνει μια δίκαιη νίκη – πρόκριση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook