Καμπάνταης: «Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι ήρωες»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για τους… «ήρωες» ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αλλά και για την φετινή χρονιά που φέρνει τον ΟΦΗ στα πλέι – οφ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Ο επιθετικός του ΟΦΗ επέστρεψε στην 11αδα συνδυάζοντας την παρουσία του στο γήπεδο με το γκολ επί του Πιερικού. Ένα γκολ που ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να μπορέσει η ομάδα να φύγει από την Κατερίνη έχοντας τους τρεις βαθμούς
Ο ίδιος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 παρουσιάστηκε μετρημένος, δεν μίλησε για δικαιοσύνη και αδικία και έπλεξε το εγκώμιο των συμπαικτών του και του Νίκου Αναστόπουλου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Αναστόπουλου στον Athletic Radio 104,2

Για την επιστροφή του στους αγώνες: «Ήταν πολύ δύσκολο και για εμένα γιατί πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλ;yτερο εαυτό μου και σε κάθε παιχνίδι θέλω να το βλέπω ξεχωριστά. Μου στοίχησα που στερήθηκα από την ομάδα, τα έχω ξεπεράσει τα προβλήματα και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα, δίχως δυστυχώς να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τα συναισθήματα του βλέποντας τα παιχνίδια από την εξέδρα: «Ήταν πολύ δύσκολο γιατί η ομάδα έδειχνε ότι έχει αλλάξει πρόσωπο και ήθελα να βοηθάω. Το καλό είναι ότι από τα τρία παιχνίδια που απουσίασα, ένα ήταν αυτό που δεν κερδίσαμε ούτε βαθμό. Κοιτάζουμε πλέον την συνέχεια με αισιοδοξία και με καλό μάτι ώστε να πάρουμε την άνοδο».

Για την ατυχία που… συνοδεύει τον ΟΦΗ: «Δεν θέλω να είμαστε αγνώμονες και πρέπει να θυμηθούμε ότι και εμείς έχουμε πάρει παιχνίδια στα τελευταία λεπτά. Παίζουμε σε μια κατηγορία όπου είμαστε φαβορί και όλες οι ομάδες παίζουν για να «κλέψουν» κάτι από εμάς. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω».

Για την προσπάθεια των παικτών του ΟΦΗ: «Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι ήρωες για εμένα γιατί δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Ταλαιπωρούνται από αρκετές σκέψεις και δεν έχουν στο μυαλό τους μόνο το παιχνίδι. Κακά τα ψέματα, αυτό είναι πολύ άσχημο για έναν ποδοσφαιριστή».

Για το γεγονός ότι δείχνουν ανεπηρέαστοι από τα οικονομικά προβλήματα: «Μου έχει κάνει εντύπωση και εμένα αυτό το πράγμα. Από το ξεκίνημα του αγώνα μέχρι και το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές τα ξεχνούν όλα. Δείχνουν μια μεγάλη δύναμη και διάθεση που ειλικρινά δεν γνωρίζω από που προέρχεται. Ο ρυθμός και η διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές είναι αξιοθαύμαστος».

Για την στάση του Νίκου Αναστόπουλου: «Επειδή έχω περάσει και από άλλη ομάδα που είχε προβλήματα τέτοιου είδους, το πώς κρατάνε τα αποδυτήρια, το πιστώνεται καθαρά ο προπονητής. Εκείνος είναι που σου βγάζει την διάθεση ώστε να παίζεις πιο άνετα. Μάλλον έχει τον τρόπο του ο προπονητής».

Για την μάχη της απευθείας ανόδου: «Αν ο ΟΦΗ είχε αυτό το ρόστερ και αυτή τη νοοτροπία από την αρχή της σαιζόν, θα ήταν στις δύο πρώτες θέσεις. Τώρα δεν μπορούμε να πούμε τι είναι άδικο και τι όχι. Υπήρξαν στιγμές που ο ΟΦΗ πέτυχε γκολ στο 90’ και υπήρξαν παιχνίδια που δεχτήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Και μονόπλευρό να μην ήταν το ενδιαφέρον, εμείς θα παίζαμε πάλι για τη νίκη. Εμάς μας ενδιαφέρει πως θα κερδίσουμε και πως θα δώσουμε στον κόσμο μεγαλύτερη χαρά. Γιατί κακά τα ψέματα, ο κόσμος είναι που μας στηρίζει και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί, δεν υπάρχει ούτε σε αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ».

Για τα πλέι – οφ: «Δεν πρέπει να αρχίσουμε να χαλαρώνουμε γιατί τώρα ξεκινάει η μάχη της ανόδου. Κατά την γνώμη μου, τα πιο σημαντικά παιχνίδια είναι τα τρία πρώτα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook