Με 4-3-3 στην Καισαριανή πάει ο ΟΦΗ – Δεδομένες οι αλλαγές στην 11αδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι με την Λαμία έπεται, πρώτιστος στόχος για τον ΟΦΗ είναι να πάρει την πρόκριση και ν’ αποφύγει τις κακοτοπιές.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι κυπέλλου με την αποστολή ν’ αναχωρεί την Τετάρτη ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά.

Οι αλλαγές στην βασική ενδεκάδα θεωρούνται δεδομένες ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Γιώργου Πετράκη και θεωρείται σίγουρο πως ο Νίκος Νιόπλιας πρόκειται να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει κουπί καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Όλα δείχνουν πως πρόκειται να επιστρέψει στην 11αδα ο Ασάν Ντιουσέ που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ δεν αποκλείεται να πάρει ανάσες και ο Πραξιτέλης Βούρος ώστε να μπει στην θέση του ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης.

Σίγουρα ο Νίκος Νιόπλιας δεν πρόκειται να αλλάξει σχηματισμό εν όψει Κηφισιάς και ο ΟΦΗ θα παραταχθεί με 4-3-3 με σκοπό, όπως γράφαμε και νωρίτερα, να πάρει την πρόκριση από την κανονική διάρκεια και να μην πάει το παιχνίδι σε έξτρα χρόνο που θα επιφέρει και μεγαλύτερη καταπόνηση μιας και ακολουθεί το πολύ σημαντικό ματς της Δευτέρας με αντίπαλο την Λαμία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook