Με τις γνωστές απουσίες στην Καισαριανή ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ντίκο, Μπουζούκης και Στάικος δεν προπονήθηκαν την Τρίτη και κατά συνέπεια δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με την Κηφισιά την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αποτελούν τα τελευταία προβλήματα για το Νίκο Νιόπλια ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας που πρόκειται να διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης στο γήπεδο της Καισαριανής.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις κατοχής και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε η σημερινή (18/10) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς της περασμένης Κυριακής (16/10) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά.

Ο Nouha Dicko έκανε θεραπεία, ο Πασχάλης Στάικος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Juan Neira να συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Γιάννης Μπουζούκης απουσίασε λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον αγώνα κυπέλλου με την Κηφισιά, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (19/10), στις 10:30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook