Η εξήγηση της αλλαγής του Τοράλ και το “θέλω να βγω” του Ισπανού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αλλαγή του Τζον Τοράλ σε ένα σημείο του αγώνα που ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή προκάλεσε ερωτηματικά αλλά τελικά είχε εξήγηση αφού ο ίδιος ο Ισπανός ζήτησε να βγει.

Το μοναδικό καλό διάστημα του ΟΦΗ στο παιχνίδι των Ιωαννίνων ήταν το 20λεπτο (50′ – 70′) όταν ο Νίκος Νιόπλιας γύρισε την διάταξη του ΟΦΗ από 4-3-3 σε 4-4-2 με τον Τοράλ και τον Τζου στα άκρα της επίθεσης και τους Γκερέρο, Ντουρμισάι στην κορυφή.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα ο ΟΦΗ κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, μετά από ένα κάκιστο πρώτο πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, να βρει το γκολ της ισοφάρισης και φάνηκε ότι πατούσε καλύτερα από τον ΠΑΣ.

Ωστόσο αποδείχθηκε πως το κρίσιμο σημείο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήταν η έξοδος του Τζον Τοράλ από τον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο Νιόπλιας να υποχρεωθεί να αλλάξει την διάταξη του ΟΦΗ σε 4-3-3.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, ο ίδιος ο Ισπανός ήταν που είχε ζητήσει να βγει από τον αγωνιστικό χώρο καθώς δεν είχε δυνάμεις για να παίξει περισσότερο με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο ο ΟΦΗ και να μην δημιουργήσει ξανά ευκαιρία μέχρι και το γκολ του Ντιουσέ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook