Αρχικά η Κηφισιά και στην συνέχεια η Λαμία

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η Κρητική ομάδα επικεντρώνεται στον αγώνα Κυπέλλου της προσεχούς Πέμπτης (20/10, 15.00) με την Κηφισιά στην Καισαριανή και μετά θα στρέψει το… βλέμμα του στο ματς με την Λαμία (24/10, 20.00) για το πρωτάθλημα.

Χθες, οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά την επιστροφή από τα Γιάννενα.

Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα, έκαναν αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Ντίκο υπέστη κάκωση στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού, άρχισε θεραπεία και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του τραυματισμού, ενώ τέθηκε σίγουρα νοκ άουτ για τον αγώνα Κυπέλλου.

Ο Μπουζούκης απουσίασε λόγω ίωσης, με τον Στάικο να κάνει θεραπεία και τους Τσιλιανίδη και Νέϊρα να συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη (18/10), στις 10:30.

Εντωμεταξύ, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Λαμία (Δευτέρα 24/10, 20:00) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League, στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook