Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μανδάς
Περίεργη εμφάνιση από τον γκολκίπερ του ΟΦΗ. Κάνει δύο τραγικά λάθη, λάθος πάσες, τα διορθώνει αμέσως με εκπληκτικές επεμβάσεις. Δεν έχει ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε.

Μαρινάκης
Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα αμυντικά από τον Μορέιρα στο πρώτο ημίχρονο, από την πλευρά του βγήκε το γκολ του 1-0 παρότι είναι λάθος του Λάρσον. Επιθετικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Μπαλογιάννης
Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, πάτησε περιοχή πολλές φορές – είχε χαμένες ευκαιρίες για να σκοράρει ένα γκολ ενώ αμυντικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Διαμαντής
Παρότι βγήκε πρώτος στην μπάλα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, δεν προλαβαίνει τον φορ του ΠΑΣ στην φάση του 2-1 μένοντας πίσω.

Βούρος
Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις, έπαιξε παρότι έδειχνε να έχει μείνει από δυνάμεις, από τους ελάχιστους διασωθέντες.

Μεγιάδο
Αγνώριστος, δημιουργικά και ανασταλτικά. Μόνιμη πηγή κινδύνου κάθε φορά που έπιανε την μπάλα, πολλές λάθος μεταβιβάσεις.

Περέα
Στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν να μην έχει ρόλο αφού δεν κατάφερε να προωθήσει την μπάλα προς την περιοχή του ΠΑΣ.

Τοράλ
Δείχνει πως δεν είναι ακόμα έτοιμος στον απόλυτο βαθμό, όμως στην φάση του 1-1 δείχνει γιατί τον έχει ανάγκη ο ΟΦΗ. Παραδόξως βοήθησε περισσότερο όταν πήγε στα πλάγια παρά στον άξονα.

Ντίκο
Έπαιξε μόλις για 30 λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Λάρσον
Κακή εμφάνιση από τον Σουηδό, από τα δικά του πόδια ξεκινάει η φάση του γκολ του 1-0 του ΠΑΣ, ασταθής σε όλο το παιχνίδι τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Γκερέρο
Ο Ισπανός χρεώνεται την ασίστ στο γκολ του Τοράλ όταν από σωστή σκέψη τροφοδότησε τον συμπατριώτη του, ήταν μέσα στις φάσεις δείχνει πως χρειάζεται μεγαλύτερη τροφοδότηση.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Τζου
Στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα, έβγαλε θράσος μέσα στο γήπεδο, πήγε σε πολλές επιθέσεις ένας εναντίον ενός και ζήτουσε συνεχώς μπάλα.

Ντιουσέ
Παρότι δεν φάνηκε ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδο, παίρνει τον τίτλο του mvp χάρις στο καταπληκτικό γκολ που πέτυχε και το οποίο έδωσε τον βαθμό στον ΟΦΗ.

Γιαννούλης
Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Ντουρμισάι
Έδειξε για ακόμα μια φορά πως δεν μπορεί να βοηθήσει όταν παίζει στ’ άκρα, φάνηκε περισσότερο όταν αγωνίστηκε ως επιθετικό δίδυμο μαζί με τον Γκερέρο.

Καμάου
Δεν προσέφερε τίποτα απολύτως.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook