Tι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν ΠΑΣ Γιάννινα.

Sdna.gr: “Στην ματσάρα των «Ζωσιμάδων» ο ΟΦΗ χαμογέλασε τελευταίος και χάρη στην γκολάρα του Ντιουσέ ισοφάρισε σε 2-2 φεύγοντας με έναν πολύτιμο βαθμό από τα Γιάννινα. Δύο φορές προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι (Ροσέρο και Μπάλαν) χωρίς να καταφέρουν να φτάσουν στο τρίποντο.”.

To10.gr: “Ο ΟΦΗ με γκολάρα του Ντιουσέ στο 90′ ήρθε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 8η αγωνιστική της Superleague.”.

Sport24.gr: “Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σ’ ένα όμορφο παιχνίδι στους Ζωσιμάδες για την 8η αγωνιστική της Super League, με τον Ντιουσέ να πετυχαίνει πολύτιμο γκολ στο 89′. Δύο φορές προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι.”.

Gazzeta.gr: “Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε δύο φορές με τους Ροσέρο και Μπαλάν και κρατούσε ως το 90′ στα χέρια του ένα πολύτιμο τρίποντο. Σε εκείνο το λεπτό ο Ντιουσέ με καταπληκτικό σουτ ισοφάρισε σε 2-2 και έδωσε στον ΟΦΗ ένα υπερπολύτιμο βαθμό!”

Sport-fm.gr: “Σε ένα ματς πραγματικό ντέρμπι, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ πήραν από έναν βαθμό, με τους Ηπειρώτες να παίρνουν δις το προβάδισμα και τους Κρητικούς να απαντούν για το τελικό 2-2!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook