ΑΕΚ – Ατρόμητος 1-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Άμραμπατ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ επικράτησε δύσκολα την Κυριακή με 1-0 επί του Ατρομήτου στην «Opap Arena»,  πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League.

Ματσάρα στην Αγιά Σοφιά, με την ΑΕΚ να βγαίνει νικήτρια από το… θρίλερ!

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νόρντιν Άμραμπατ στο 90+4, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έκαμψε την αντίσταση (1-0) του Ατρομήτου, συνεχίζοντας την καλή της πορεία στο εφετινό πρωτάθλημα.

Με το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο, η ΑΕΚ σκαρφάλωσε ξανά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 πόντους.

Οι «κιτρινόμαυροι» σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας, με τον τρομερό Αντρέα Γιαννιώτη να κατεβάζει συνεχώς… ρολά. Ο Ελληνας γκολκίπερ του Ατρομήτου πραγματοποίησε πολλές και σωτήριες επεμβάσεις, με την ΑΕΚ να λυτρώνεται τελικά από την άσπρη βούλα.

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι από τον Μαυρομάτη στις καθυστερήσεις, με τον Άμραμπατ να αναλαμβάνει την ευθύνη της εκτέλεσης και να στέλνει στον… έβδομο ουρανό τον κόσμο του Δικεφάλου.

ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-0

Γκολ: 90+4′ πεν. Άμραμπατ (ΑΕΚ)

Κίτρινες: Ντε Μποκ (Ατρόμητος), Πινέδα (ΑΕΚ), Έρλινγκμαρκ (Ατρόμητος), Γιαννιώτης (Ατρόμητος)

AEK (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμαντί – Σιμάνσκι (63′ Άμραμπατ), Ελίασον (63′ Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς (70′ Μάνταλος), Πινέδα – Σέρχιο Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζησαϊας (62′ Σουάρεθ), Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ – Γκονζάλεθ, Έρλινγκμαρκ – Μουνίθ (70′ Κούεν), Ρομπάιγ, Κλωναρίδης – Κιάρτανσον (70′ Τζαβίδας)

Διαιτητής ήταν ο Σιδηρόπουλος και βοηθοί του οι Λ. Δημητριάδης, Κωνσταντίνου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook