Ο Ντιουσέ γλύτωσε τον ΟΦΗ από το στραπάτσο στα Γιάννενα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα καταπληκτικό γκολ του Σενεγαλέζου στο 89′ έσωσε τον βαθμό για τον ΟΦΗ που γλύτωσε ήττα – στραπάτσο από τον ΠΑΣ Γιάννινα μένοντας στο 2-2 με τους Ηπειρώτες.

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ στα Γιάννενα με την ενδεκάδα που ξεκίνησε και κόντρα στον Ολυμπιακό: 4-3-3 από τον Μανδά, στην άμυνα ήταν οι Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής και Μπαλογιάννης, στην τριάδα των χαφ έπαιζαν οι Μεγιάδο, Περέα και Τοράλ και στην επίθεση οι Λάρσον, Ντίκο και Γκερέρο.

Ο ΟΦΗ, όπως ακριβώς και στην Τρίπολη, πήρε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΣ να είναι πιο απειλητικός όταν στο 1ο λεπτό ο Μανδάς έκανε το λάθος, ο Μορέιρα έκανε το σουτ με τον γκολκίπερ να διώχνει σε κόρνερ. Στην συνέχεια ο ΟΦΗ βρήκε χώρους από τα αριστερά όπου απειλούσε με τον Μπαλογιάννη όμως στο 19ο λεπτό ήρθε το 1-0 για τον ΠΑΣ όταν ο Λάρσον έκανε το λάθος, ο Μορέιρα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και στο δεύτερο δοκάρι ο Ροσέρο σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

Στην συνέχεια ο ΠΑΣ αμυνόταν με τον ΟΦΗ να προσπαθεί να επιτεθεί με βαθιές μπαλιές και κυρίως παίζοντας από τα αριστερά με τον Μπαλογιάννη να βρίσκει χώρους και να απειλεί με κεφαλιά αλλά ο Πριόρ απέκρουσε δύσκολα ενώ νωρίτερα η κεφαλιά του Γκερέρο είχε φύγει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αντί να βγει δυνατά ο ΟΦΗ, βγήκε ο ΠΑΣ που ήταν πιο απειλητικός στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου με τον ΟΦΗ να φτάνει στην ισοφάριση όταν μετά από ωραίο συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Τοράλ που με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Νίκος Νιόπλιας είχε αλλάξει την διάταξη του ΟΦΗ σε 4-4-2 που φάνηκε να λειτουργήσει μέχρι και το 70ο λεπτό όταν δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για να φτάσει στο γκολ της νίκης. Στο τελευταίο 20λεπτο ο Νίκος Νιόπλιας άφησε το 4-4-2 γυρίζοντας την διάταξη του ΟΦΗ σε 4-3-3 βγάζοντας από το παιχνίδι τον Τοράλ περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Ντιουσέ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου δημιουργία και στο 76′ να έρθει το 2-1 για τον ΠΑΣ με τον Μπάλαν να βγαίνει πρώτος στην μπάλα μπροστά από τον Διαμαντή και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να απειλήσει καθόλου τους γηπεδούχους μέχρι το 89ο λεπτό όταν και ο Ασάν Ντιουσέ με ένα καταπληκτικό γκολ με σουτ βολ πλανέ στο 89′ ισοφάρισε σε 2-2.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook